Ana sayfa Sosyal Medya Seni Çok Bekledim dizisinde izleyicileri çok üzecek ayrılık!

Seni Çok Bekledim dizisinde izleyicileri çok üzecek ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının reyting rekabetinde Seni Çok bekledim dizisi ilk iki bölümü ile düşük oranlar alınca moraller bozulmuştu. Dün akşam ise yayınlanan 3. bölümün daha iyi sonuçlar alması umut ışığını yaktı.

İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi beğenildi ve kemik bir izleyici grubu da oluşmaya başladı. Reytinglerin de yükselişe geçmesi ile birlikte dizide olumlu bir hava hakim. Star TV’nin büyük beklentilerle yayına aldığı dizinin her geçen hafta izleyicisini içine çeken bir hikaye kurgusu bulunuyor.

İşte bu kurgu da yeni bölümler yayınlandıkça daha çok kişinin dikkatini çekiyor. Heyecanın hiç eksik olmadığı dizide hizmetçi kızın ölümü 4. bölümün ana konusu olacak. Zahide, 3. bölümde yaşadığı panikle asma kattan düştü. Talihsiz kaza sonrasında her şey birbirine girecek.

Seni Çok Bekledim dizisinin 19 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümünden ilk fragman oldukça etkileyici. Zahide karakterine hayat veren isim ise Türkü Turan idi. Genç oyuncu, dizide sadece 3 bölüm yer alabildi.

Seni Çok Bekledim dizisinde izleyicileri çok üzecek ayrılık! 7

Türkü Turan, uzun süredir ekranda yer almıyordu. En son, 2019 yılında Bir Litre Gözyaşı isimli dizide kısa süre bulunmuştu. Oyuncunun son yıllarda yer aldığı projelerde kalıcı olmaması da hayranlarını üzen bir gelişme olarak dikkat çekiyor.

4. bölüm itibariyle de Zahide’nin ölümünün ardından hikayenin çok daha ilgi çekici sahnelerle dolması bekleniyor.  İşte 4. bölümden ilk fragman: