Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Çok Bekledim dizisinden kötü haberler geldi!

Seni Çok Bekledim dizisinden kötü haberler geldi!

tarafından ker_def

Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Seni Çok Bekledim dizisinde 10. yeni bölüm öncesi neler yaşanacağına dair bilgiler tek tek ortaya çıkmaya başladı… ’Kadir ve Cemal karşı karşıya geliyor! Yeni bölümde büyük bir heyecan dalgası sizleri bekliyor. Meryem, Erol’a olanlar nedeniyle büyük bir pişmanlık içinde. Selo ile yaptığı planın vicdan azabını yaşayan Meryem, tüm hayatını etkileyecek kötü haberler alacak. Yeni bölümde Meryem karakteri öne çıkacak.

Depremde dağılmış bir aile, kendini kaybetmiş, hayata tutunmakta zorlanan bir adam ve aşka kapılarını kapatmış yaralı bir kadının birbirlerinin hayatlarını değiştirmesinin hikayesi…
Skala Yapım ve DNZ Film imzalı, başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaştığı ‘Seni Çok Bekledim’ 10. bölümüyle 2 Nisan Cuma saat 20.00’de Star’da… İşte dizinin 10. bölümünde yaşanacaklarla ilgili tüm detaylar:

Kadir, dedesinin şüpheli ölümü üzerine araştırmalarına devam ederken öğrendiği gerçeğin ağırlığını yaşamaktadır. Ayliz’le arasında sır kalmasını istemez ama gerçekleri söylemek kolay değildir. Kadir evde yaşanan sarsıcı olayların da etkisiyle Cemal’le karşı karşıya gelir. Artık birkaç cephede birden savaşmak zorundadır.

Seni Çok Bekledim dizisinden kötü haberler geldi! 8

Ayliz ve Kadir, ailelerinin geleceği için planlar yaparken Ayliz aldığı bir haberin etkisiyle şok geçirir. Ayliz için bu durumu atlatmak da Kadir’le paylaşmak da kolay olmayacaktır.

Kadir, Cemal’i evden uzaklaştırmak için kararlıdır. Ancak Cemal, Mihre ve Ayliz’i tarafına çekmeyi başararak Kadir’e karşı hamle yapar. Öte yandan Kadir, hiç aklına gelmeyecek bir gerçekle yüzleşmek üzeredir.

Seni Çok Bekledim dizisinden kötü haberler geldi! 9

Meryem, Erol’a olanlardan sonra Selo ile yaptığı plandan pişmanlık duymaya başlar. Kendini affettirmek için ne yapması gerektiğini düşünürken tüm hayatını değiştirecek kötü bir haber alır.

Yönetmenliğini Yasemin Türkmenli’nin yaptığı dizinin senaryosunu Hakan Haksun, Pervin Bozan, Elif Başaran ve Eylül İdiman yazıyor. Dizinin dev oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar ve Hande Oktan rol alıyor.

Seni Çok Bekledim; Kadir (Özcan Deniz) ve Ayliz’in (İrem Helvacıoğlu) tutku dolu aşkını ekrana getiriyor…