Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim dizisinin hatasını Masumiyet tekrarlamasın!

Seni Çok Bekledim dizisinin hatasını Masumiyet tekrarlamasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Seni Çok Bekledim dizisi büyük beklentilerle yayın hayatına başladı.Ancak ne hikaye ne de reytingler bu büyük beklentinin karşılığını veremedi. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu hayranları diziyi beğendi ve izliyor belki ama, yapım sıradan bir diziden çok daha fazlası değil.

Fox TV ekranında da Çarşamba akşamı başlayacak olan Masumiyet isimli dizinin çok güçlü oyuncu kadrosu ve kendine has bir hikayesi var. Beklendi yine çok yüksek. Bu durum Seni Çok Bekledim dizisinin yayınlanmadan önceki beklentiyi hatırlatıyor. Masumiyet’in beklentileri karşılayabilmesi aslında ne kadar güçlü oyuncu kadrosuna sahip olduğu ile ilgili değil.

Masumiyet dizisinin hikayesi her şeyi belirleyecek. Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu da değerlendirmesinde bu noktaya dikkat çekti. Star TV’nin Seni Çok Bekledim ile yaptığı hatayı Fox TV’nin tekrarlamaması gerektiğine vurgu yapan Güleroğlu, Masumiyet dizisinden iyi bir sonuç beklediğini de yazdı.

Seni Çok Bekledim dizisinin hatasını Masumiyet tekrarlamasın! 4

İşte o yazıdan bir bölüm: “Öncelikle ‘Masumiyet’ten umutlu olduğumu söyleyeyim. Zira tanıtımdan göründüğü kadarıyla dizinin senaryosu kendine has bir hikâye anlatacak gibi duruyor. Şöyle ki; burada bir annenin 19 yaşındaki kızını içine düştüğü yanlış aşktan kurtarma mücadelesi ile bu süreçte masumiyeti yok edenlerin kötülüklerinin üstünü örtme düzenbazlığı karşı karşıya gelecek.

Şayet gerçek yaşamda da sıkça karşımıza çıkan bu tabloda çatışmacılık doğru dengelerle ve üslupla aktarılırsa, izleyicinin kimyası diziyle kolayca uyuşur. Bunu sağlamak için yapılması gerekense, oyunculardan ziyade ‘Masumiyet’i işleyen senaryonun mantığına ve karakterlerin inandırıcılığına önem vermek olacaktır.

Aksi takdirde tanıtımdaki gibi havalı atmosferden yol alınarak ve kimi oyuncuları ön plana çıkartarak dizi geliştirme hatasına düşülür ki, bu durumda da ‘Seni Çok Bekledim’in hayal kırıklığını yaşamak kaçınılmaz.”