Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek’teki büyük bir değişimin farkında mısınız?

Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek’teki büyük bir değişimin farkında mısınız?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılmasının ardından yeni bir dönem başladı. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek ikilisinin 6 yıl sonra yeniden bir araya gelmesi, bazı hayranları çok mutlu etti. Ancak dizinin bazı takipçileri ise hikaye artık çok değiştiği için izlemeyi bıraktı.

Sefirin Kızı’nın yaşadığı büyük değişim reytinglerin de düşüşe geçmesine neden oldu. Nare olmayınca artık Sefirin Kızı da olmuyor… Dizinin ismi de değiştirilmedi, yani Sefirin Kızı ismini her duyduğunda izleyici, “Artık Sefirin Kızı diye bir şey kalmadı ki” tepkisini veriyor.

Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur ikilisinin senaryoyu başka bir yöne doğru çevirme çabaları da devam ediyor. Dizinin 41. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yeni bir yön kazanan dizinin eski bölümleri ile şimdiki bölümleri arasında bir konu çok dikkat çekiyor.

Büyük değişim sadece hikayede yaşanmıyor Sancar karakterinde de önemli bir ilerleme var. Daha önce sürekli kızan, bağıran, eleştiren, kavga eden yani efelik taslayan Sancar gitti. Yerine daha yumuşak başlı bir adam geldi. Özellikle de Mavi’nin ona her dokunuşunda yüzü gülen bir Sancar Efe izlemek izleyiciler için de yeni bir deneyim.

Sancar karakteri eskisi kadar vuran, kıran, kötü söz söyleyen birisi olmaktan çıkıyor. Artık daha anlayışlı, daha güler yüzlü ve daha sevgi dolu bir Sancar karakterinin ekranda yer almakta olduğunu fark ediyor musunuz?

Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek'teki büyük bir değişimin farkında mısınız? 7

Mavi karakterinin diziye gelişinin en güzel yansımalarından birisi de bu. İzleyiciler Sancar’ın sevgi dolu ve kalplere dokunan sözler söylemesinden, gözlerinden sevgi fışkırmasından çok memnun.

Sefirin Kızı dizisinin 22 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde de yine Mavi’nin duygusal dokunuşları ve Sancar’ın gülümseyen yüzünü göreceksiniz. Melek’i dedesinin kaçırma girişiminde ise Sancar’ın edişesi ve Mavi’nin de ona destek olacağını fragmandan anlıyoruz. İşte Sefirin Kızı 41. bölüm fragmanı: