Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Çok Bekledim finalinde büyük ikilem

Seni Çok Bekledim finalinde büyük ikilem

tarafından ker_def

Skala Yapım ve DNZ Film imzalı, başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaştığı ‘Seni Çok Bekledim’ final bölümüyle 28 Nisan Çarşamba saat 20.00’de Star’da… Seni Çok Bekledim; Kadir (Özcan Deniz) ve Ayliz’in (İrem Helvacıoğlu) tutku dolu aşkını ekrana getiriyor…

Reytingleri düşük gelen ve Cuma akşamlarından da Çarşambaya alınan Seni Çok Bekledim, 13. bölümü ile birlikte final yaparak ekrana veda edecek. Dizinin finalinde neler olacağı ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. İşte tüm detaylar: Mihre öğrendiği gerçeklerin ardından Eren Ailesi’ni bir araya getirmek için harekete geçer, ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Ayliz, bir yandan ailesi ile ilgili mücadele verirken bir yandan da öğrendikleriyle sarsılır. İçinde bulunduğu zor durumu Kadir’le paylaşıp paylaşmama konusunda ikilemde kalır.

Kadir, ailesiyle ilgili büyük sırrı öğrendikten sonra yıkılmıştır. Ne yapacağını bilemez halde kendi içinde bir yolculuğa çıkar. Kadir’in hem kendinin hem de ailesinin yaralarını sarmak için çıktığı bu yolculuk onu ummadığı bir sona ulaştırır.

Şebo, Zaza’yla ilgili duygularından emin olur ve harekete geçer. Ancak Zaza’ya yakın olmak sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Selo, ne yapacağını bilemez haldedir. Kendini çaresiz ve yalnız hissederken Meryem’le dertleştir. Sonunda kararını vermiştir. Attığı adımın ardından herkesi bir sürpriz beklemektedir.

Yönetmenliğini Yasemin Türkmenli’nin yaptığı dizinin senaryosunu Hakan Haksun, Pervin Bozan, Elif Başaran ve Eylül İdiman yazıyor. Dizinin dev oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar, Hande Oktan ve Selen Zeyneloğlu rol alıyor.

Depremde dağılmış bir aile, kendini kaybetmiş, hayata tutunmakta zorlanan bir adam ve aşka kapılarını kapatmış yaralı bir kadının birbirlerinin hayatlarını değiştirmesinin hikayesi…

Yayın Günü: 28 Nisan Çarşamba
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm – 13. Blm / Final