Ana sayfa Sosyal Medya Merve Çağıran çok bekletti ama yeni dizi de müjdesi geldi!

Merve Çağıran çok bekletti ama yeni dizi de müjdesi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geniş bir hayran kitlesi bulunan Merve Çağıran, bugüne kadar canlandırdığı birbirinden farklı rollerle göz dolduran isimlerden birisi… 2007 yılında başladığı oyunculuk macerasında Kavak Yelleri dizisinde Gülçin olarak dikkat çeken oyuncu, üst üste yapımlarda rol alarak tecrübelerini artırdı.

Kaçak Gelinler’de Güneş olarak izlediğimiz oyuncu, Şefkat Tepe’de Dicle olarak akıllarda kaldı. Tatlı Küçük Yalancılar ve sonrasında İpek karakterini canlandırdığı Aşk Laftan Anlamaz ile başarılı karakterler yaratan oyuncu, son yıllarda da projelerin aranılan ismiydi.

Fi dizisinde Ceren, Kalp Atışı’nda İpek, Bozkır’da Nihal ve Çarpışma dizisinde de Meral karakterlerini canlandıran oyuncunun son dizisi ise 2019-2020 sezonuna yayınlanan Çocuk oldu.

Çocuk dizisinde Akça karakterinde izlediğimiz oyuncu rol arkadaşı İsmail Hacıoğlu ile de sette başladığı yakınlaşmasını aşka dönüştürmüştü.

Uzun süredir magazin gündeminde Hacıoğlu ile aşkıyla gündemde olan oyuncu, 1 yıl fazla bekledikten sonra yeniden dizilere dönme kararı aldı.

atv ekranında yeni sezon için hazırlıkları başlayan Kalp Yarası isimli dizi ile anlaşan oyuncu, Nilgün karakterini canlandıracak.

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, İlhan Şen, İnanç Konukçu ve Nail Kırmızıgül gibi önemli isimlerle bir arada çalışacak olan oyuncu, hayranlarını da bu anlaşması ile çok mutlu etti.