Ana sayfa Kadın Haberleri Sera Tokdemir yoksa oyunculuğu bıraktı mı?

Sera Tokdemir yoksa oyunculuğu bıraktı mı?

tarafından ker_def

SERA TOKDEMİR OYUNCULUĞU BIRAKTI MI? “GÜÇLÜYÜZ DEVRİLMİYORUZ…”

Sera Tokdemir 36. yaşını kutladı ve özel açıklamalarda bulundu!

En son ‘Kertenkele’ dizisinde izlediğimiz oyuncu Sera Tokdemir yeni yaşını arkadaşlarıyla birlikte Cihangir’de kutladı.

“İyi ki doğmuşum” diyen Sera Tokdemir “36 yaşıma girdim, ama yaşım 24 gösterdiği için hala üniversiteli karakterlerde roller geliyor.” şeklinde espirili bir dille duygularını dile getirdi.

Doğum günü partisinde oyuncu arkadaşları Serenay Aktaş ve Doğaç Yıldız da vardı.

Boynundaki ‘nazar’ kolyesiyle dikkat çeken oyuncu, “hediye. Nazara inanıyorum. Dağı devirir, demek ki dağdan güçlüyüz devrilmiyoruz” dedi.

“OYUNCULUĞU BIRAKMADIM”

“Yeni bir projede yer alacak mısınız?” sorularına, “Selim Akar’la birlikte yeni projeleri değerlendiriyoruz. Bana yakışan karakterler olduktan sonra bakacağız. Sosyal medyadan oyunculuğu bıraktın mı diye soruyorlar, ama yok öyle bir şey. Yakışacak ve iyi duracak bir proje olduktan sonra niye olmasın” şeklinde cevap verdi.

‘Meryem’ dizisinde ekranlarda boy gösterecek olan Serenay Aktaş ise, “Uzun zamandır beklediğim bir rolle karşınıza çıkacağım. Furkan Andıç ve Açelya Topaloğlu gibi birçok ünlü isim var.” dedi.

Öte yandan Sera Tokdemir’in aldığı kilolar gözlerden kaçmadı.

Muhabirimizin elindeki mikrofonu alan Sera Tokdemir, “Profesyonelliğiniz için ve gece bu saatte çalışmanız takdire şayan bir durum” diyerek tüm sempatisini gözler önüne serdi.