Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisi sette çocuklar gibi eğleniyor!..

Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisi sette çocuklar gibi eğleniyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berk Oktay ile Seray Kaya’nın başrolünde yer aldığı ATV dizisi, Bir Küçük Gün Işığı ilgiyle izleniyor.

Dizide partner olan Kaya ve Oktay’ın uyumu da  izleyiciden tam not alıyor. Sık sık setten paylaşımlarda bulunan iki ünlü oyuncu bu paylaşımlarıyla diziyi ilgiyle izleyen hayranlarını da mest ediyorlar.

Geçtiğimiz günlerde 40 yaşına basan partneri Berk Oktay’ın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlayan Seray Kaya’dan yeni bir paylaşım geldi.

Çocuk parklarına çocukların eğlenmesi için kurulan tahterevalliye binen Berk Oktay ve Seray Kaya sette çocuklar gibi eğlendi. Seray Kaya instagram hesabından yaptığı paylaşıma, “5 yaşındayız demiştim” notunu düştü.

Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisi sette çocuklar gibi eğleniyor!.. 7

Partner olarak iyi anlaşan ikilinin uyumu dizinin başarısında da etkili oldu. Bir Küçük Gün Işığı’nın hayatın içinden bir yapım olduğuna dikkat çeken Berk Oktay geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada canlandırdığı ‘Fırat’ karakterinin de kızılacak yanları olabileceğini söylemişti.

Kişilik olarak negatiflikten uzak durmaya çalışan birisi olduğunu açıklayan oyuncu,  “Ben genellikle pozitif bir insanım. Negatifliklere gömülmeyi sevmeyen bir insanım. O yüzden huzuru seçerek negatiften uzak duruyorum” diye konuşmuştu.

Dizide ‘Elif’ karakterini canlandıran Seray Kaya’da dizinin güçlü hikayesi ile izleyicilerden büyük karşılık bulmasından memnun. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada mutluluğunu şu sözlerle ifade etmişti.  “Projemiz şu an için çok güzel gidiyor. Seyircimiz de sevdi, bizimle beraber bu yolculukta bize eşlik ediyorlar. Çok mutluyuz. Yurt dışı ülkelerden de çok güzel ilgiler aldık. Dizimiz İspanya’ya satıldı. Bunun için çok mutluyuz. Yayılıyoruz, büyüyoruz bundan dolayı çok heyecanlıyız.”