Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin, yeni proje kararıyla televizyon dizilerine yönelik önemli bir mesaj verdi!

Ebru Şahin, yeni proje kararıyla televizyon dizilerine yönelik önemli bir mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jigolo karakteriyle Çağatay Ulusoy’un yeni projesine Ebru Şahin de katılınca hayranlar çıldırdı! Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un jigola bir karaktere hayat vereceği yeni film projesi Centilmen ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. OGM Pictures tarafından hazırlıkları yapılan proje, Netflix için çekilecek.

Çağatay Ulusoy, ayrıca yine Netflix’te yayınlanacak olan Terzi isimli dizi projesiyle gündemde yer alıyor. Oyuncunun böyle büyük beklenti yaratılan dizisinden sonra şimdi de yeni bir sinema filmi için gündeme gelmesi dikkatleri çekti.

Arkadaşı ile beraber jigololuk yapan bir adamın hikayesinin başrolünde izleyeceğimiz Çağatay Ulusoy’un partnerinin kim olacağı da merak ediliyordu. Centilmen isimli film projesi için hazırlıklar devam ediyor ve başrol kadın oyuncusu da netleşti.

Genç bir kıza aşık olarak hayatını çok değiştirecek olan bu jigolo karakteri ile merak edilen Çağatay Ulusoy’a eşlik edecek olan ismin Ebru Şahin olacağına yönelik iddialar basında yer aldı. İki ünlü oyuncunun böyle önemli bir projede buluşması hayranlarını adeta çıldırttı.

Ebru Şahin, yeni proje kararıyla televizyon dizilerine yönelik önemli bir mesaj verdi! 7

OGM Pictures ile daha önce yaptığı anlaşma kapsamında kendisini bağlayan Ebru Şahin, bu yapımcıdan gelen senaryoları okudu ve Centilmen isimli sinema filminde yer almayı uygun buldu. Bu gelişme ile birlikte de yakın bir zaman içinde iki başarılı ismin aynı projede bir araya gelmesi bekleniyor.

Ebru Şahin, Hercai isimli diziyle parladıktan sonra Destan isimli bir başka önemli diziyle yeniden hayranlarının karşısına çıktı. Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde Mahkum ile birlikte birinci sırada yer alan Destan dizisi, oyuncu adına yeni deneyim fırsatıydı ve bunu da çok iyi kullandı.

Ebru Şahin, yeniden bir televizyon dizisinde yer almaktansa yoğunluğu daha az olan Centilmen filmini tercih ederek de henüz televizyon ekranına dönmeye hazır olmadığının mesajını vermiş oldu.