Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seray Kaya’nın babaannesi ile bu videosuna kalp bırakılır!

Seray Kaya’nın babaannesi ile bu videosuna kalp bırakılır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisine katılan Seray Kaya, Kadın dizisinde Şirin karakteri ile sergilediği performans ile büyük alkış almıştı. Şirin karakteri hala hafızalarda, oyuncu ise atv ekranında yeni bir maceraya atıldı…

Seray Kaya, Lena karakteri ile yer aldığı yeni dizisinde bambaşka birisine hayat veriyor. Hayranları ise ünlü oyuncunun kariyer yükselişini keyifle izliyor… Sosyal medyadan da yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken oyuncu, bu sefer de babaannesi ile oyun oynadıkları bir anın videosunu yayınladı.

Seray Kaya, “Bu gülüş için her şeyimi veririm işte… Babaanne” notuyla paylaştığı videoya ilgi büyük oldu. Oyuncunun hayranları bu paylaşıma kalp bıraktı.

2019 yılının Şubat ayında babası Hasan Kaya’yı kaybeden Seray Kaya, aile bağları çok güçlü bir isim. Zaman zaman ailesiyle ilgili paylaşımlarda bulunan oyuncu, genelde hüzünlendirirdi.

Bu sefer ise eğlenceli bir video geldi… Tuvana Türkay ve Yeşim Ceren Bozoğlu da beğenilerini emojilerle gösterdi. İşte o paylaşım: