Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’a sosyal medyada ilgi büyük!

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’a sosyal medyada ilgi büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Doğduğun Ev Kadirindir dizisine başlamadan önce İbrahim Çelikkol, sosyal medyada çok nadir paylaşım yapan oyuncular arasındaydı. Dizi ile birlikte daha fazla fotoğraf yayınlayan oyuncu, instagram hesabında 1,5 milyon kişiye hitap ediyor…

Demet Özdemir ise sosyal medyayı etkili kullanan isimlerin başında geliyor oyuncu, 11 milyondan fazla takipçiye sahip ve hızla da hayran kitlesini artırıyor… İki ünlü ismin sosyal medyadaki paylaşımlarına da büyük ilgi gösteriliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir setinden zaman zaman pozlarını yayınlayan ikili, dizi hayranlarını mest ederken, çoğu zaman da kendi özel pozlarıyla göz dolduruyor.

İkili son paylaşımlarıyla da takipçilerinde yine büyük destek gördü. İbrahim Çelikkol, bir dergi için çekilen özel pozunu yayınladı. Farklı tarzını yansıtan Çelikkol, bu hali ile hayranlarından binlerce beğeni aldı ve “Efsane, bayıldım” gibi yorumlar geldi.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'a sosyal medyada ilgi büyük! 8

Demet Özdemir ise ev halini yayınladı. Loş bir ortamda çekilen fotoğrafı ile düşünceli olduğu hissiyatını veren ünlü oyuncuya “Gece kuşu” yakıştırması yapıldı. 500 binden fazla beğeni gelirken, farklı dillerde farklı ülkelerden birçok hayranı yine oyuncuya sevgilerini gösteren yorumlarda bulundu.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'a sosyal medyada ilgi büyük! 9