Ana sayfa Dizi Arşivi Serçe Sarayı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Serçe Sarayı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Serçe Sarayı, yapımcılığını Endemol Türkiye ve Bazı Filmler’in üstlendiği, yönetmenliğini Mesude Erarslan Tekin ve Ömür Atay’ın yaptığı, senaryosunu Mustafa Mutlu, Arzu Daştan Mutlu, Nuriye Bilici, Rodi Güven Yalçınkaya ve Şebnem Çıtlakol’un birlikte kaleme aldığı dram türünde ki Türk televizyon dizisidir.

Songül Öden, Mert Fırat, Alican Yücesoy, Esra Dermancıoğlu, Selen Öztürk, Serkan Ercan, Erkan Bektaş, Turgay Kantürk gibi önemli isimlerin başrolünde buluştuğu dizi büyük ilgi gördü. Dizi, reytingler yeterli gelmeyince 13. bölüm itibari ile final yapmak durumunda kaldı.

Serçe Sarayı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:
Kanal: Star TV
Yapımcı: Endemol Türkiye- Bazı Filmler
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 5 Mart 2015- 14 Haziran 2015
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Ali Erkin Çakmak- Murat Tükenmez
Başrol: Songül Öden, Mert Fırat, Alican Yücesoy, Esra Dermancıoğlu, Selen Öztürk, Serkan Ercan, Erkan Bektaş, Turgay Kantürk.
Oyuncular: İpek Bağrıaçık, İsmail Demirci, Selen Öztürk, Gülin Karaman, Selen Domaç, İlayda Alişan, Efe Kayra Yıldırım.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/sersarayidizi
Instagram: https://www.instagram.com/sercesarayidizi/
Facebook: https://www.facebook.com/sercesarayi/
Youtube: https://www.facebook.com/sercesarayi/

TÜM HABERLER:

Serçe Sarayı dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Serçe Sarayı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

GENEL İZLENİM:

3 çocuğu ile yaşam mücadelesi veren dul bir kadının hikayesini anlatan Serçe Sarayı dizisi ekranlara iddialı giriş yaptı ancak beklenen ilgiyi görmedi. 13. bölümü ile final yaptırılan dizi sonrasında Songül Öden’in yapımcı firmaya açtığı dava ile gündeme geldi. Dizinin Türkiye’de bitmesinin ardından yurt dışına satılması Öden’i harekete geçirmiş yurt dışı gösteriminden ödemesini alamadığı için yapım firması Endemol Shine Türkiye’ye dava açmıştı. O dönem dizilerin oyuncu ve teknik ekipleri firmayı Levent’teki binası önünde protesto etmiş ve bu sayede yapım firmasının ödemeleri yapmadığı ortaya çıkmıştı. Sonrasında, Hollanda merkezli ünlü yapım şirketi Endemol Shine Türkiye iflasını istemişti.

HİKAYESİ:

Eşini trafik kazasında kaybetmesinin ardından, kendini çocuklarına adayan Serçe, kız kardeşi ile birlikte samimi bir mahallede mütevazi bir hayat sürmektedir. Hatırasına sıkı sıkı bağlı olduğu eşinin onu evlilikleri boyunca aldattığını ve bir çocuk sahibi olduğunu öğrenen Serçe, gençlik aşkı Kadir’in de mahalleye geri dönmesiyle tam bir duygu karmaşasının ortasında kalır.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Songül Öden (Serçe)

Mert Fırat ( Kadir)

Alican Yücesoy (Ali Rıza)

İpek Bağrıaçık (Melike)

Serkan Ercan (Bülent)

Erkan Bektaş (Mahir)

İsmail Demirci (Ramazan)

Selen Öztürk (Aliye)

Esra Dermancıoğlu (Süla)

Gülin Karaman (Safiye)

Selen Domaç (Nermin)

İlayda Alişan (Sinem)

Efe Kayra Yıldırım (Sinan)

Turgay Kantürk (Memduh)

Serçe Sarayı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Serçe Sarayı dizisinin çekimleri İstanbul’da Üsküdar ilçesinde yapıldı.  Mahalle ortamında geçen hikaye için seçilen mekan ise Kuleli Mahallesi oldu. Dizinin öne çıkan mekanlarından biri de okul çekimlerinin yapıldığı Salacak’ta bulunan Burhan Felek Lisesi oldu. Dizide Serçe karakterinin oturduğu  Zekeriyaköy’deki lüks villa ise İbrahim Tatlıses’in eski eşi Derya Tuna’nın villası. Yapım şirketinin villa için o dönem yüklü kira bedeli ödediği de konuşulmuştu.

JENERİK:

Serçe Sarayı dizisinin müzikleri Ali Erkin Çakmak ve Murat Tükenmez’e ait. Dizinin jenerik müziğini aşağıda görebilirsiniz;

Serçe Sarayı Jenerik Müziği:

FRAGMANLAR:

Serçe Sarayı dizisinden ilk fragman Star TV’nin  ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2015 yılının Mart ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Serçe Sarayı dizisi Star TV ekranlarında, 5 Mart 2015 tarihlerinde başladı. Güçlü oyuncu kadrosuna rağmen beklenen ilgiyi görmeyen dizi 13 bölüm sürdü. 14 Haziran 2015 tarihinde final yaptı.

Serçe Sarayı dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Serçe Sarayı dizisinin müzikleri de yayınlandığı dönemde youtube kanalından paylaşıldı.

Gönül

Aşk

Saray

KAMERA ARKASI:

Çekimleri ağırlıklı olarak Üsküdar’da gerçekleştirilen dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı.

Serçe Sarayı Ekibi Sete Nasıl Hazırlandı?

YURT DIŞINDA ‘SERÇE SARAYI’ DİZİSİ

Türkiye’de beklediği ilgiyi göremeyen Serçe Sarayı dizisi Fas’ta izlenme rekoru kırdı. Fas’ta çok sevilen dizinin her bölümü, 4.5 milyon kişiye ulaştı.

UNUTULMAZ SAHNELER

Serçe Sarayı dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz. Dizinin tüm sahneleri Youtube resmi sayfasındaki ‘Videolar’ bölümünden izlenebilir.

Tüm Sahneler:

Hadi Bir Kere Affetsene!

Herkesin Yeni Rüyalar Görmeye Hakkı Var

Para Her Şeyi Çözer mi?

Gurursuz mu Belledin!

Bir Kere Engel Oldun