Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erken final yapan Safir dizisi Erkan Bektaş’a önemli deneyimler kazandırdı!

Erken final yapan Safir dizisi Erkan Bektaş’a önemli deneyimler kazandırdı!

tarafından ker_def

En son Safir dizisiyle ekranlarda olan başarılı oyuncu Erkan Bektaş BeMan Magazine Mart sayısına özel röportaj verdi.

7 aydır dizi çekimi nedeniyle Kapadokya’da olan oyuncu İstanbul’a döndü. İlhan Şen, Burak Berkay Akgül ve Özge Yağız’ın başrollerinde yer aldığı Safir isimli dizi sezon başında hikayesi ile çok etkileyici bir çıkış yapmış olsa bile, daha sonra düşen reytingleri nedeniyle erken final yaparak yayından kaldırılmıştı.

Çekimleri Kapadokya’nın muhteşem coğrafyasında yapılan Safir dizisinin hayranları hikayede yaşanan sıkıntılar nedeniyle böyle bir erken final ortaya çıktığını sosyal medyada yaptıkları yorumlarla ortaya koydu. Erkan Bektaş da dizinin dikkat çeken isimlerinden birisiydi.

Kapadokya’nın kendisine çok iyi geldiğini söyleyen Bektaş, “Manzarası, havası, tarihi, insanı, eski binaların mimarisi…Her şeyiyle beni büyüledi Kapadokya…Yani Kapadokya deyince ‘İyi ki’ diyorum” açıklamasında bulundu.

Safir dizisinden sonra Amazon Prime Video platformunda yayınlanan Düğüm isimli dizide İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Erkan Bektaş, dergide yer alan röportajında bazı detaylar verdi.

Başrollerini Bergüzar Korel, Caner Cindoruk, Yiğit Özşener, İbrahim Selim ve Serkan Altunorak’ın paylaştığı ‘Düğüm’ dizisinde ‘İrfan’ karakterini canlandıran Erkan Bektaş verdiği röportajda şu detayları aktardı:

“Dram, polisiye, gerilim öğelerini barındıran heyecan verici bir iş. Umarım ikinci, üçüncü sezonlarını da çekeriz. ‘Düğüm’ projesi çok ani oldu benim için. Teklif geldiğinde ben Ürgüp’te ‘Safir’ dizisi çekimlerindeydim. Dolayısıyla İstanbul’da çekilecek ‘Düğüm’ün çekimlerine katılmam zor görünüyordu. Ama iki reji koordinasyonu ve prodüksiyonların özenli çalışması sayesinde Ürgüp – İstanbul arasında mekik dokuyarak Düğüm‘de oynayabildim. Ama yaklaşık dört haftam çok yorucu geçti. Umarım seyircinin sevdiği bir iş olur.”