Ana sayfa Sosyal Medya Şeref Bey mükemmel, Haluk Bilginer ve Songül Öden kalitesini konuşturdu!

Şeref Bey mükemmel, Haluk Bilginer ve Songül Öden kalitesini konuşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Exxen platformu yayın hayatına başladıktan sonra diziler çok merak edildi. Birçok izleyici de platforma üye olup yeni yapımları bir bir izledi. Sonrasında ise sosyal medyaya diziler hakkında yorumlar düşmeye başladı. Şeref Bey dizisi de kritiği en çok merak edilen konuların başında geliyordu.

Oyuncu kadrosu adeta yıkılıyor denilebilecek bir yapım Şeref Bey… Ancak dizinin sadece ilk bölümünü izleyebilirsiniz. Exxen ne yazık ki, tam hazır olmadan yayın hayatına başlayan ve ilk döneminde de bazı aksaklıkların yaşanmasının normal kabul edileceği büyük bir proje…

Haluk Bilginer, Songül Öden, Şükran Ovalı, Ahmet Rıfat Şungar, Ertan Saban, Serhat Kılıç ve Ecem Uzun gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Şeref Bey dizisinin yönetmeni de Onur Ünlü olunca, herkes merak etmişti. İlk izlenimler çok olumlu.

Şeref Bey mükemmel, Haluk Bilginer ve Songül Öden kalitesini konuşturdu! 7

Dizinin çok güzel aktığını ve izleyiciyi hiç sıkmadan derdini anlattığını belirten dizi hayranları, özellikle de Haluk Bilginer ile Songül Öden’in kalitelerini ortaya koyduklarını düşünüyor.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda Şeref Bey dizisi hakkında çok olumlu yorumlar görebilirsiniz. Diziyi çok beğenenler, şimdiden ikinci bölümün yayınlanmasını da sabırsızlıkla bekliyor.

Şeref Bey’in beklentileri karşıladığını birçok izleyici belirtiyor. Dizinin oyunculuk performanslarındaki kalitenin yanı sıra görsellik açısından da çok etkileyici olduğunu belirten birçok yorum bulunuyor.

“Şeref Bey uzun zamandır izlediğim en iyi Türk dizisi olabilir” diye birçok yorumu da sosyal platformlarda görebilirsiniz.