Ana sayfa Sosyal Medya Ertan Saban’a bir kez daha Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırma onuru verildi!

Ertan Saban’a bir kez daha Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırma onuru verildi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ertan Saban, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıllarının ilk dönemlerinde geçen Bir Cumhuriyet Şarkısı isimli sinema filminde rol alacak oyuncular arasında bulunuyor.

Kadrosu duyurulan filmin 2024 yılı bitmeden çekimlerinin tamamlanası ve izleyicilerle sinemalarda buluşması bekleniyor. Ertan Saban da bu önemli projede Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak.

Salih Bademci, Ahmet Rıfat Şungar, Birce Akalay, Şifanur Gül, Melis Sezen, Mehmet Özgür ve Okan Yalabık gibi önemli oyuncuları bir araya getiren film büyük heyecanla bekleniyor.

Ertan Saban daha önce de Mustafa Kemal Atatürk rolünü “Balkan is Not Dead” isimli sinema filminde canlandırmıştı. Oyuncu, aradan geçen 11 yıldan sonra yeniden Atatürk rolü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ertan Saban'a bir kez daha Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırma onuru verildi! 7

Oyunculuk kariyerinde bu 11 yıllık süreçte büyük atılımlar yapan Ertan Saban’ın yeniden Atatürk’ü canlandırma noktasında deneyimlerini de üstüne ekleyerek çok daha etkileyici bir performans ortaya koyması şaşırtıcı olmayacaktır.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizi ile geçen sezon ekranlarda yer alan Ertan Saban, ayrıca geçen yıl Kadınlara Mahsus ve Akif isimli sinema filmlerinde de yer almıştı.