Ana sayfa Dizi Arşivi Şeref Sözü Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Şeref Sözü Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Şeref Sözü, 14 Ekim 2020’de Show TV’de yayımlanan, TIMS&B Productions imzalı, yönetmeliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı, Eda Tezcan’ın senaryosunu kaleme aldığı Türk yapımı aksiyon ve dram dizisi.

Tolgahan Sayışman ile Sude Güler ikilisinin başrolünde yer aldığı Şeref Sözü dizisi için Ege’de küçük bir ada olan Kalem Adası büyük bir plato olarak hazırlandı. Çok iddialı bir süreç yaşandı ama dizinin hikayesi izleyicileri pek tatmin etmedi. Yapılan tüm emeklere rağmen reytingler düşük gelince dizi sadece 4 bölüm ekranda kalabildi.

Şeref Sözü Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Show TV
Yapımcı: Tims&B Productions
Türü: Aksiyon- Dram
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2020- 4 Kasım 2020
Mekan: İzmir, Mardin
Süresi: 120 dakika
Müzik: Aytekin Ataş
Başrol: Tolgahan Sayışman, Sude Güler.
Oyuncular: Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu,Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/SerefSozuDizi
Instagram: https://www.instagram.com/serefsozudizi/
Facebook: https://www.facebook.com/SerefSozuDizi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcNmp8stehmq_lU7rcgjXAg
Resmi internet sayfası: https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/seref-sozu/2750

TÜM HABERLER:

Şeref Sözü dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz. Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Büyük prodüksiyon, büyük emek ve çabalarla aylarca süren hazırlıkların ardından ekrana gelen Şeref Sözü dizisinin ekran macerası beklenenin aksine çok kısa sürdü. Tanıtımlarında, sezona damga vurabilecek bir yapımın geldiği izlenimi veren dizi için 480 bin m2’lik bir ada dev bir platoya dönüştürüldü! Bu durum Türk dizi tarihinde bir ilk olarak yaşandı. Güçlü bir oyuncu kadrosu ile yola çıkıldı. Özel tasarım tablolar, mobilyalar ve objeler ile hazırlanmış ihtişamlı Adabeyli Konağı ve tüm mekanları ile dizi için hiçbir masraftan kaçınılmadı ancak dizi çok düşük reytingler aldı. Bu durum bir kez daha senaryonun önemini gündeme getirdi. Dev bütçeli projenin hikayesinin zayıf kaldığı yönünde yorumlar yapıldı.

Şeref Sözü Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Şeref Sözü, kahraman bir adamın, geçmişten bugüne taşınan bir çocukluk hayalinin, zor coğrafyalardaki, zor hayatların, köklerine sahip çıkarken, kendini de etrafını da yakıp yıkanların, evlat sevgisinin, imkansız aşkların, ölümün kıyısından kurtulmuşların, bir ‘Ada Masalı’nın ve şerefli olmanın hikayesi.

Adabeyli Ailesi sahip oldukları adada kendi koydukları kurallar çerçevesinde yaşamaktadır. Cihan Adabeyli; koskoca bir servetin ve toprakların yegane sahibi, atadan kalma bir düzenin temsilcisidir.

Ansızın Adabeyli Adası’na bir telefon gelir ve Cihan Adabeyli’nin tüm hayatı, geçmişte canını kurtaran bir adama verdiği şeref sözünü tutma vaktinin gelmesiyle değişir. Arayan İsra’dır. İsra’nın tek bir umudu vardır: Cihan Adabeyli! İsra’nın Adabeyli Malikanesi’ne Cihan’ın karısı olarak gelmesiyle tüm düzen alt üst olacaktır.

Adabeyli Adası’nda İsra’nın gelişi ve yanında getirdikleriyle geçmişin sırları ortaya dökülecek, geleceğe dair büyük bir yangının fitili ateşlenecektir.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Tolgahan Sayışman (Cihan Adabeyli)
Sude Güler(İsra Adabeyli)
Hülya Darcan(Emsal Adabeyli)
Aras Aydın (Faruk Malik)
Meltem Gülenç
Öykü Çelik(Yasemin Adabeyli)
Umut Kurt
Toprak Sağlam
Bülent Düzgünoğlu
Mert Yavuzcan
Hülya Şen
Nazlı Çetin
Sıla Korkmaz
Begüm Alınca
Sahra Güm üş
Görkem Türkeş

Şeref Sözü Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Şeref Sözü dizisinin çekimleri İzmir Dikili’deki Kalem Adası’nda yapıldı. Dizi için adeta yeniden inşa edilen 480 bin m2’lik ada dizide Adabeyli adası olarak anlatılıyor. Dizideki Adabeyli Konağı ise İzmir’de bulunuyor. Dizi için restore edilen konak mimari açıdan da güzel bir hale getirildi ve çeşitli hayvan heykelleri ile süslendi. Şeref Sözü dizisinin bazı sahnelerinin çekimleri ise konusu gereği Mardin’de gerçekleştirildi.

JENERİK:

Şeref Sözü dizisinin müzikleri Aytekin Ataş’a ait. Büyük bir prodüksiyon ve güçlü oyuncu kadrosu ile ekranlara gelen dizinin jenerik müziği de dikkat çekti.

FRAGMANLAR:

Şeref Sözü dizisinden ilk fragman, Show TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Ekim ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.

İlk Tanıtım:

Şeref Sözü dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Şeref Sözü dizisi 14 Ekim 2020 tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Düşük reyting aldığı için ekran yolculuğu ancak 4 bölüm devam eden dizi, 4 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan final bölümü ile izleyicisine veda etti.

Şeref Sözü dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Şeref Sözü dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

İsra – Cihan Adabeyli Klip- Gizli Aşk

ETKİLEYİCİ SAHNELER

Şeref Sözü dizisi her ne kadar sadece 4 bölüm yayınlanmış olsa da bu sürede belli bir izleyici kitlesi tarafından sevilerek izlendi. Özellikle Tolgahan Sayışman hayranları dizinin kısa sürede bitmesine üzüldü. Diziden etkileyici bazı sahneleri aşağıda görebilirsiniz. Daha fazlasını ise dizinin youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

İsra’nın Cihan’a en büyük sözü!

Cihan, İsra’nın peşinde!

İsra’nın vicdan azabı!

Cihan Kına Gecesinde ortadan kayboldu

Emsal Hanım Yasemin’e haddini bildirdi!

Cavidan, İsra’yı sorguya çekti