Ana sayfa Dizi Haberleri Şeref Sözü dizisinin önündeki büyük engel Kuruluş Osman!

Şeref Sözü dizisinin önündeki büyük engel Kuruluş Osman!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında geçen sezon büyük bir çıkış yapan Kuruluş Osman dizisi, ikinci sezona da iyi başladı. Yenilenen kadrosu ile bambaşka bir hale bürünen dizi, senaryosunun da farklılaşması ve görüntü kalitesinin de artmasıyla büyük ilgi gördü.

Çarşamba akşamları özelilkle erkek izleyici grubunu atv kapıyor. Erkek izleyicilere hitap eden projeler de Kuruluş Osman’ın varlığı nedeniyle reytinglerde çok zorlanacaktır. Kuruluş Osman dışında çarşamba akşamları yayınlanan; Sadakatsiz, Sen Çal Kapımı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizileri genellikle kadın izleyicilerin daha çok tercih ettiğim yapımlar konumunda.

Kuruluş Osman’ın izleyici kitlesine hitap eden bir başka dizi ise Show TV tarafından ekrana sürülüyor. Tolgahan Sayışman ve Sude Güler’in’in başrollerinde yer aldığı Şeref Sözü dizisi 14 Ekim akşamı ilk bölümü ile ekranda yerini alacak.

Şeref Sözü dizisinin en büyük rakibi de aslında Kuruluş Osman… Erkek izleyici kitlesinin seveceği bir aksiyon ve senaryoya sahip olan Şeref Sözü dizisinin Kuruluş Osman karşısında işinin zor olduğu da ortada.

Sosyal medyada dizi hakkında yorum yapan izleyicilerin özellikle Kuruluş Osman’ı seyrettikleri için Şeref Sözü’nün Çarşamba yayınlanmasına üzüldüklerini belirten ifadelerini görebilirsiniz.

Şeref Sözü dizisi için de reytingler noktasında en büyük savaş vereceği yapımın atv dizisi olduğu görülüyor.

Bakalım Show TV yeni dizisiyle aradığı reytinglere ulaşabilecek mi?