Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı’nda kıyamet işte şimdi kopacak!

Masumlar Apartmanı’nda kıyamet işte şimdi kopacak!

tarafından ker_def

Masumlar Apartmanı dizisinin ilk 4 bölümlük harika performansı herkesin dikkatini çekti. Bu sezonun en başarılı sonuçları alan dizisi de yine Masumlar Apartmanı. TRT1 ekranında 5. bölümü 12 Ekim Salı günü yayınlanacak olan dizide yaşanacak yeni olaylar merakla bekleniyor. Özellikle de Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye karakterinin Han’ın evlendiğini öğrenmesinden sonra ne yapacağı herkesi meraklandırıyor.

TRT 1’in Salı günlerine damga vuran ve yayınlandığı ilk günden bu yana gündemden düşmeyen dizisi “Masumlar Apartmanı”, beşinci bölümüyle ekranlara geliyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan ve kısa sürede izleyicilerin ilgi odağı haline gelen Masumlar Apartmanı, yaşam, aşk ve aile kavramlarına ilişkin herkesin sadece kendine sorabildiği sorularla, hayatın içinden olaylarla, belki de “herkesin kendisinden bir parça bulabileceği” karakterleri ve çarpıcı öyküsüyle, yine ekran başına izleyicileri kilitleyecek…

Masumlar Apartmanı'nda kıyamet işte şimdi kopacak! 9

Çarpıcı hikayesi ile yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı”nın beşinci bölümünde neler olacak? İşte dizinin yeni bölümünden detaylar: Memduh’la yaşadığı kavga sonrası Han’dan destek bekleyen Safiye hüsrana uğrar. Yaşanan kriz, İnci’yi evliliklerini duyurma fikrinden vazgeçirir.

Masumlar Apartmanı'nda kıyamet işte şimdi kopacak! 10

Esat’ın Esra ile evlendiğini sanan Gülben, derin acılar içindedir ancak dertleşecek kimsesi yoktur. Ege’nin atacağı bir adım İnci ve Memduh’u zor durumda bırakır.

Han kardeşleriyle paylaşamadığı mutluluğunu babasıyla paylaşır. Ancak Hikmet hafıza sorunu yaşamaktadır. Han bir günlüğüne de olsa, her şeyden uzakta bir balayı tatili yapmak istese de evde yaşanacak bir sorun yüzünden acilen dönmek zorunda kalırlar.

Masumlar Apartmanı'nda kıyamet işte şimdi kopacak! 11

Hikmet Safiye ve Gülben’e Han’ın evlendiğini söyler. Safiye’nin dünyası başına yıkılacaktır.

“Masumlar Apartmanı” beşinci bölümüyle 13 Ekim Salı (yarın) akşam saat 20.00’de TRT’1 de…