Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de herkesin yaptığı aynı hata yüzlere fena çarpacak!

Doğduğun Ev Kaderindir’de herkesin yaptığı aynı hata yüzlere fena çarpacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yaşanmış bir hayat hikayesinden senaryolaştırılan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisi başarılı performansları ile göz dolduruyor. Yeni bölümden itibaren diziye Engin Öztürk de Barış karakteri ile katılacak.

Dizinin izleyicileri kendisine çeken bir özelliği var. Bu da hayatın zorlukları içinde birçok kişinin Zeynep veya Mehdi karakterleri üzerinden kendilerine pay çıkartmaları… Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 15. yeni bölümünde ise herkesin yüzene sert bir şekilde çarpacak bir gerçek var…

Bu gerçek de aşk ilişkilerinde yapılan en büyük hayatı dizi yoluyla anlatıyor… Bir insanı değiştirmeye çalışma çabasının ne kadar yanlış olduğunu anlatan sahneleri yeni bölümde bulacaksınız. Belki de herkesin hayatında yaşadığı bu gerçeği gözler önüne serecek olan dizide, birçok izleyici Zeynep ve Mehdi karakterleri üzerinden kendilerine pay çıkartacak.

Bir insanı aşk üzerinden değiştirebileceğini sananlar aslında hayatın asıl gerçeğini de görecek. Bir insanı değiştirme çabasının imkansız olduğu gerçeği ile yüzleşecek. Aslında insanları olduğu gibi kabul etmenin ne kadar değerli olduğu da dizi ile alt mesaj olarak verilecek.

Zeynep ve Mehdi karakterlerinin yaşadıkları gerçeklikler üzerinden eminiz birçok izleyici kendi hayatlarına yönelik çıkarımlar yapacaktır.

İşte 14 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak olan 15. bölümden 2. fragman: