Ana sayfa Dizi Fragmanları Şeref Sözü ile birlikte çarşamba dizi savaşları başlıyor!

Şeref Sözü ile birlikte çarşamba dizi savaşları başlıyor!

tarafından ker_def

Çarşamba akşamları birbirinden iddialı diziler arasında müthiş bir reyting rekabeti başlıyor… Kuruluş Osman ikinci sezonu ile çok etkili şekilde giriş yaptı. Dizinin hikayesi değişti, oyuncu kadrosu yenilendi ve çok daha iddialı bir görüntü çiziyor. Reytinglerde de Çarşamba rekabetinde ilk sırada bulunuyor.

Geçen hafta başlayan Sadakatsiz dizisi beklentilerin bile üzerinde iyi reytingler elde etti. Cansu Dere ve Caner Cindoruk’u buluşturan dizinin daha da iyi reytingler elde etmesi noktasında önü açık… Sen Çal Kapımı ise reytingleri düşse de Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlarından yüksek ilgi görüyor ve denklemi her an değiştirebilecek bir güce sahip.

Doğduğun Ev Kaderindir ile tv8, kendi kitlesini ekranında tutmayı başarıyor. TRT1 ise Benim Adım Melek dizisiyle yine belirli bir kitleyi ekrana taşıyor… Şimdi de bu rekabet ortamına Şeref Sözü dizisi geldi. 6 dizi arasında birbirinden farklı yapımlar var ve hepsi de iddialı… Bakalım Şeref Sözü nasıl bir başlangıç yapacak.

Tolgahan Sayışman ve Sude Güler’i başrolde buluşturan Şeref Sözü’nün ilk bölümü bu akşam yayınlanacak. Peki neler olacak? Adabeyli Ailesi sahip oldukları adada kendi koydukları kurallar çerçevesinde yaşamaktadır. Cihan Adabeyli; koskoca bir servetin ve toprakların yegane sahibi, atadan kalma bir düzenin temsilcisidir. Ansızın Adabeyli Adası’na bir telefon gelir ve Cihan Adabeyli’nin tüm hayatı geçmişte canını kurtaran bir adama verdiği şeref sözünü tutma vaktinin gelmesiyle değişir. Arayan İsra’dır.

Şeref Sözü ile birlikte çarşamba dizi savaşları başlıyor! 7

İsra’nın tek bir umudu vardır: Cihan Adabeyli! Kucağında yeni doğmuş bebeği ile son çare Cihan’ı arar. Ve Cihan Adabeyli uçağına atlayıp Lübnan’a gider! Faruk, şehrin her yerinde İsra’yı ve çocuğunu ararken, Cihan hayatını değiştirecek bir karar vermek zorunda kalır. İsra’nın Adabeyli Malikanesi’ne Cihan’ın karısı olarak gelmesiyle Adabeyli Adası’nda tüm düzen alt üst olacaktır… Adabeyli Adası’nda İsra’nın gelişi ve yanında getirdikleriyle geçmişin sırları ortaya dökülecek, geleceğe dair büyük bir yangının fitili ateşlenecektir. Verilen ‘Şeref Sözü’ geride kalan her şeyin yıkımına ve çok büyük acılarla sınanacak destansı bir aşkın doğumuna sebep olacaktır!

Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı ‘Şeref Sözü’nün oyuncu kadrosunda; Tolgahan Sayışman, Sude Güler ve Hülya Darcan, Aras Aydın, Öykü Çelik, Meltem Gülenç, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş yer alıyor.