Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kadir Doğulu pandemi dönemi evde oturmadı, projesini bitirdi

Kadir Doğulu pandemi dönemi evde oturmadı, projesini bitirdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ocak ayında çekimleri başlayacak olan Güneş Tutulması isimli yeni dizisi için sözleşme imzalama aşamasına olan Kadir Doğulu, tv100’e yaptığı açıklamada pandemi nedeniyle işlere verilen arada yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

Eşi Neslihan Atagül ile birlikte bu süreci evde geçirmediğini anlatan Kadir Doğulu, “İç Anadolu’da bitirmeye çalıştığım bir belgesel projesi vardı. Karavanı aldık, İç Anadolu’da gidebildiğimiz yerlere, yasaların müsaade ettiği biçimde onları yaptık” dedi.

Yıllarca bir rutin içinde çalıştıklarından ezberi bozmanın zor olduğunun altını çizen oyuncu, “Sonra diyorlar ki sana çalışmayacaksın, evde oturacaksın. Çalışmayacaksın da yetmiyor, evde oturacaksın. Bu süre içinde halkımız eminim neyin daha değerli olduğunu anlamıştır. Bizim için çok zor geçmedi” diye konuştu.

Sağlık personeli için pandemi döneminin çok zorlu geçtiğinin altını çizen ünlü oyuncu, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti. İnsanlık için bu dönemin zor geçmekte olduğunu da ifade eden Kadir Doğulu, bu süreçten en iyi dersi alıp bir sonraki nesle bilgi anlamında, miras olarak bırakmak gerektiğini de sözlerine ekledi.