Ana sayfa Müzik Serenad Bağcan ilk solo albümünü sahnede seslendirdi!

Serenad Bağcan ilk solo albümünü sahnede seslendirdi!

tarafından ker_def

Serenad Bağcan, Majör Müzik etiketiyle piyasaya çıkan ilk solo albümü “Serenad”ı ilk kez yakın dostları ve basın mensupları için sahnede seslendirdi.

7 Mayıs Salı akşamı Salon İKSV’de gerçekleşen özel konserde Bağcan, albümünde yer alan Fazıl Say, Serter Bağcan ve Savaş Bağcan imzalı besteleri seslendirirken barkovizyondaki görüntüler eşliğinde müzik hayatının yolculuğunu konuklarla paylaştı. Serenad Bağcan’ı, başta babası Savaş Bağcan ve annesi Süheyla Bağcan olmak üzere halası Selda Bağcan, amcaları Serter Bağcan ile Sezer Bağcan, kız kardeşi Sonat Bağcan, kızı Beybin Başerdem ve Halil Ergün, İpek Açar, Barbaros Şansal, Erkan Özerman, Serap Aksoy, İpek Erdem, Mehmet Bayramoğlu gibi ünlü isimler de bu özel gecede yalnız bırakmadı.

Bağcan ailesinin sevilen ve yaptığı çalışmalarla müzikseverlerin kalbine yerleşen sesi Serenad Bağcan, yeni albümünde yer alan parçaları Salon İKSV’de gerçekleşen tanıtım konserinde ilk kez canlı olarak sahnede söyledi. Yedi şarkıdan oluşan ilk albümü “Serenad”da kendi hayatından, acı-tatlı, birebir yaşadığı ya da şahit olduğu
zamanlara ait şarkılara yer veren Bağcan, albümünde yer alan şarkılarının hayatlara ve yüreklere dokunmasını dilediğini belirtti.

“Serenad” albümünde, Fazıl Say’ın “Hasreti Uykularda” ve “Burgazadayım Ben” adlı iki bestesi yer alıyor. Albümün çıkış şarkısı “Pamuk İpliği”, Serenad Bağcan’ın amcası Serter Bağcan’ın imzasını taşırken; “Bülbül”, “Annem” ve “Al Yüreğim Sende Kalsın” adlı eserler ise sanatçının babası Savaş Bağcan’a ait. “Mağusa Türküsü” ise Serenad Bağcan’a gelen yoğun istekler üzerine albümdeki yerini buluyor.

Selda Bağcan’a ait Majör Müzik etiketiyle yayımlanan “Serenad” albümü müzik marketlerde ve tüm dijital kanallarda yerini aldı.