Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Aktaş, Savaşçı dizisinden o kadar memmun ki, kelimeler anlatmaya yetmedi!

Serenay Aktaş, Savaşçı dizisinden o kadar memmun ki, kelimeler anlatmaya yetmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Savaşçı dizisinde Kılıç Timi’nin yeni Teğmen’i Selcan Efe oldu… Daha önce dizide kadın oyuncu olarak Çiğdem Ülgen karakterini Gaye Turgut Evin canlandırıyordu. Ancak ünlü oyuncunun hamilelik süreci ve bazı anlaşmazlıklar nedeniyle dizinin 5.sezonunda yer almaması üzerine, yeni bir kadın karakteri daha oluşturuldu.

Nisan ayında 5. sezona başlayan Savaşçı dizisi ile birlikte Serenay Aktaş da uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüş yapmış oldu. Aktaş, Kamera Arkası programına konuştu. Böyle bir karaktere hayat verdiği için çok mutlu olduğunu anlatan Serenay Aktaş, Savaşçı dizisinden memnun olduğunu ifade etti.

Kararlara mantık getiren, cesaretli ve korkusuz bir karaktere hayat verdiğini anlatan Aktaş, “Bir kadın olarak vatanı koruma motivasyonuna sarılmış, ölüme çalım atan bir karakter Teğmen Efe. Soğukkanlı bir karakter ve çok seviyorum ben karakterimi, çok da keyif alıyorum” dedi.

Serenay Aktaş, Savaşçı dizisinden o kadar memmun ki, kelimeler anlatmaya yetmedi! 8

Aksiyonu çok seven birisi olduğunu ve aksiyon projelerine de bayıldığını röportajında ifade eden Serenay Aktaş, “Burada şu anda çok mutluyum” diye konuştu. Hikayeye yeni bir heyecan geldi ve 6 yeni oyuncu ile birlikte 106.bölümden itibaren dizide değişim rüzgarı yaşandı.

Savaşçı dizisi 5. sezona Tamer Karadağlı rüzgarı ile başlamıştı. Ancak usta oyuncu sadece 6 bölüm kaldı. Önceki hafta da diziye veda etti.