Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisini ikinci sezonda bekleyen çok büyük tehlike!

Son Yaz dizisini ikinci sezonda bekleyen çok büyük tehlike!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Son Yaz isimli Fox TV dizisi, 21. bölümü ile birlikte 4 Haziran Cuma günü sezon finali yapacak.Çeşme’de çekimleri yapılmakta olan dizisin sezon finalinin yine çok etkileyici olması bekleniyor. Yayınlanan fragman dikkat çekerken, setten gelen haberler de fazlasıyla kafaları karıştırıyor.

Diziye sonradan katılan ve Gökhan karakteri ile yine muhteşem bir performans ortaya koyan Olgun Toker’in hikayeden ayrılması bekleniyor. Gazeteci Birsen Altuntaş aldığı duyumları tv100’deki köşesinde yazdı. Olgun Toker’in ayrılması hikayede aksiyonu azaltsa da çok büyük etkisi olmayacaktır.

Ancak bir başka gelişme daha var ki, izleyiciler daha şimdiden panik oldu bile… Funda Eryiğit’in canlandırdığı Canan karakterinin de diziden ayrılması gündeme geldi. Eryiğit, dizinin başında yaptığı röportajda ne kadar mutlu olduğunu ve çok iyi bir hikayeye sahip olduklarını söylemişti.

Ali Atay ile de iyi bir ikil oluşturan Eryiğit, Canan karakteri ile hikayede oldukça önemli bir konumd bulunuyor. Şayet Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda ünlü oyuncu olmaz ise, bu durum büyük bir sorun olarak ekrana yansıyacaktır.

Ali Atay ve Alperen Duymaz ikilisinin çok başarılı performanslar ortaya koyduğu dizi bugüne kadar geldiyse bunun nedeni çok başarılı bir şekilde kurgulanan hikaye ve oyuncuların da karakterleri çok iyi şekilde canlandırmaları etkili oldu.

Eryiğit’in ayrılıp ayrılmayacağı net değil. Ancak böyle bir durum yaşanırsa hikayenin ikinci sezonda ciddi şekilde zayıflaması gündeme gelecektir.

Hele ki 21. sezon finalinde Selim ile Canan yeniden evlenmeye ve hayatlarının ikinci baharını yaşamaya karar vermiş iken, bu ayrılığın yaşanması hikayede ciddi bir yara açacaktır.