Ana sayfa Sinema Serenay Sarıkaya 2 yıl role çalıştı ama aksilikler yakasını bırakmadı

Serenay Sarıkaya 2 yıl role çalıştı ama aksilikler yakasını bırakmadı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya hayranları, oyuncunun yeniden setlere dönecek olmasının mutluluğunu yaşıyordu. Birçok hayranı ünlü yıldızdan dizi bekliyor ama Serenay Sarıkaya’nın planları arasında Bergen filmi ilk sıradaydı.

Karantina döneminde sesi konusunda yapılan eleştiriler nedeniyle çalışmalarını yoğunlaştıran ve arabesk müziğe kendisini alıştırmaya çalışan ünlü oyuncu, neredeyse 2 yıldır bir hazırlık süreci içindeydi.

Karantina döneminde koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenen Bergen filminin çekimlerinin yaz aylarında yapılabileceği söyleniyordu.

Ancak filmin bir kez daha ertelendiği ortaya çıktı.Arabesk müziğinin temsilcisi, acıların kadını Bergen’in hayat hikayesinin anlatılacağı filmin akıbeti belirsiz.

Filmin çekimlerinin Adana, İstanbul ve Ankara’da yapılması kararlaştırılmıştı. Ancak koronavirüs vakalarının yeniden artışa geçmesi üzerine erteleme kararı alındı.

Koronavirüs tehlikesi geçene kadar proje için çekimler başlamayacak.30 yaşındayken eşi Halis Serbes tarafından vurularak öldürülen Bergen’in hikayesini heyecanla bekleyen Serenay Sarıkaya hayranları da uzunca bir süre beklemek durumunda kalacak.

Serenay Sarıkaya 2 yıl role çalıştı ama aksilikler yakasını bırakmadı 7

Bergen’in şarkılarını ezberleyen, özel öğretmenler eşliğinde ses eğitimlerini artıran, Bergen hakkında tüm yazılanları bir şekilde okumaya, hatta ailesi ile de tanışmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya’nın tüm bu çabaları rolünü en iyi şekilde canlandırmak içindi…

1982 yılında eşi Halis Serbes’in yüzüne kezzap attırdığı Bergen, bir gözünü kaybetmiş ve 1989 yılında da eşinin silahından çıkan kurşunla yaşamını yitirmişti.