Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya 6 yıl önceki video ile yeni dizi müjdesi verdi!

Serenay Sarıkaya 6 yıl önceki video ile yeni dizi müjdesi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, bundan tam 6 yıl önce Medcezir dizisindeki Mira Beylice karakteri ile öyle başarılı olmuştu ki, o yıl GQ Türkiye Yılın Kadını Ödülü’nü de kendisi almıştı. Halit Ergenç’in ‘Yılın Erkeği” olarak öne çıktığı o yıl kürsüden bir konuşma yapan oyuncu, o anları yeniden hayranları ile paylaştı.

Instagram hesabından ödül mutluluğunu ifade ettiği konuşmasının videosunu yayınlayan Serenay Sarıkaya, kendisini de eleştirdi. Sesinin tam oturmadığını, heyecandan titrediğini ve daha henüz küçük olduğunu da ifade eden oyuncu, bir de hayranlarına dizi müjdesi verdi.

2006 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Sarıkaya; Peri Masalı, Adanalı, Yer Gök Aşk, Lale Devri, Behzat Ç., Medcezir, Fi isimli dizilerle bugüne kadar ekranda yer aldı.

Ünlü oyuncu sinemada da önemli rollerde bulundu ve en son da Bergen isimli filmde genç yaşta büyük dram yaşayarak hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Bergen’in yaşam öyküsünü canlandırmak için hazırlanıyordu.

Serenay Sarıkaya, yaptığı paylaşımda “İşimin hastasıyım nokta net! Az kaldı! Yakında belki güzel haberlerim olur size” diyerek de yeni projesi öncesi geri sayıma geçtiğini etiket ile ifade etti.

İşte Serenay Sarıkaya’nın Medcezir’deki başarısı ile kazandığı bu videoyu paylaşması yeni dizi müjdesi olarak algılandı. İşte oyuncunun hayranlarını çok mutlu eden o mesajı:

6 sene olmuş @gqturkiye de yılın kadını seçileli… Ne kadar küçüğüm, sesim bile tam oturmamış sanki… Heyecandan konuşamıyorum adeta titriyorum. @halitergencresmi yılın adamı seçilmiş kolay mı? İlk günden bugüne hep şükrediyorum ki başta annem olmak üzere, beni destekleyen, bana inanan insanlar sayesinde başkalarına imkansız gibi görünen bu uçuk hayalin peşinden koşabildim. Bu güzel videoyla bir kez daha anladım ki; çoooookkkk ama çok özledim…! İşimin hastasıyım nokta net! Az kaldıııı…! Yakında belki güzel haberlerim olur size… #countingdown #halitvebergüzarsiziseviyorum♥️