Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda Merve Dizdar önce yürek yaktı, şimdi Gülben yanıyor!

Masumlar Apartmanı’nda Merve Dizdar önce yürek yaktı, şimdi Gülben yanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde yine çarpıcı sahneler geliyor. 8 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 13. bölümde duygular karma karışık olacak. Metin Coşkun’un canlandırdığı Hikmet karakterinin şu sözlerine kulak verin: “Sevdiğine bunu yapan, sevmediğine ne yapar bilmiyorum.”

Peki bu zalimlik nereden geliyor. Hikmet, bunu bildiğini söylüyor… Gülben’in ağzından dökülen “Hiç kimse için önemli olamıyoruz” sözleri de çok anlamlı… Gülben bu sözleriyle birçok kişinin de kanayan yarasına dokunmuş oldu. Sosyal medyada yapılan yorumlarda bu sözün kendilerini çok etkilediğini ve hayatlarına dokunduğunu belirten izleyiciler bulunuyor.

Geçmişte yaşadıkları acılarla bugün hayatlarına kendi küçük alanlarında devam etmek zorunda kalan Safiye ve Gülben kardeşlerin hislerini hissettikçe, derin bir acı duymaya devam edeceksiniz.
Han, Naci ile Safiye’nin öğrencilik yıllarında çekilen fotoğrafını buluyor. Safiye ise Naci’nin kendisine dokunmasına bile tahammül edemiyor.

Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci karakterinin gelişi ile birlikte Safiye’nin değişmesini bekleyen izleyiciler, 13.bölüm fragmanında “Dokunma bana” diye Naci’ye çıkışması ile duygulanacak. Birçok izleyici bu sahnede içinin parçalandığını sosyal medyada yazdı.

Bir izleyici, şöyle yazdı: “Safiye “dokunma bana” diye bağırınca Naci’nin korkması.. Ciğerim yandı. Safiye bıraktığın gibi değil Naci hoca…”

Safiye ve Naci arasında sağlıklı ve ileriye yönelik bir ilişki kurulabilecek mi? İzleyicilerin yanıtını en çok merak ettiği sorulardan birisi de bu.

“Kaderinde olmayandan vazgeçeceksin” diyen Safiye’nin bu sözleri de oldukça ağır… Gülben’in geçmişinden kurtulmak ister gibi çöp evi yakmak istemesi ve orada dumanların içinde kendinden geçmesi de izleyicileri bir hayli üzecek sahnelerden… Gülben’e ne olacağını izleyiciler merakla bekliyor.

İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 13.bölümünden ilk fragman: