Ana sayfa Kadın Haberleri Serenay Sarıkaya, Bensu Soral ve Büşra Pekin sanki sözleşmiş gibi aynı mesajı verdi!

Serenay Sarıkaya, Bensu Soral ve Büşra Pekin sanki sözleşmiş gibi aynı mesajı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serenay Sarıkaya, Bensu Soral ve Büşra Pekin… Üçü de ünlü isimler ve son yıllarda isimleri magazin gündeminden düşmüyor. Üç ünlü isim de sanki sözleşmiş gibi instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ailenin önemine vurgu yaptılar.

Cem Yılmaz ile ayrıldıklarına yönelik çeşitli iddialar ortalıkta dolaşırken Serenay Sarıkaya, annesi ile fotoğrafını instagram hesabından yayınladı. Annesi Ümrah Seyhan ile buluşmaları çok keyifliydi ve ana-kız gülücükler dağıttı. Serenay Sarıkaya bu fotoğrafı “Analı kızlı” notu ile yayınladı.

Serenay Sarıkaya, Bensu Soral ve Büşra Pekin sanki sözleşmiş gibi aynı mesajı verdi! 9

Ünlü oyuncu Büşra Pekin de karantina döneminde göremediği babasına kavuştu. İzmir’e giden oyuncu babası Volkan Pekin ile fotoğrafını instagram hesabından yayınladı. Oyuncu, “Kaç ay oldu kaç. Çok şükür” notu ile aşağıdaki paylaşımı yaptı. Ünlü oyuncunun babası geçtiğimiz yıl sağlık sorunları nedeniyle zorlu günler yaşamıştı. Bu buluşmada maskesini takan oyuncu, sosyal mesafesini de korudu.

Serenay Sarıkaya, Bensu Soral ve Büşra Pekin sanki sözleşmiş gibi aynı mesajı verdi! 10

Ünlü oyuncu Bensu Soral ve ablası Hande Soral’ın babalarının yeni villasında tatil yaptıkları daha önce ortaya çıkmıştı. Abla, kardeş, yanlarında Deniz Baydar ile birlikte aile pozu verdi. Bensu Soral da bu fotoğrafı “Aile” notu ile yayınladı.

Serenay Sarıkaya, Bensu Soral ve Büşra Pekin sanki sözleşmiş gibi aynı mesajı verdi! 11