Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya bile bu dünyadan olmadığını kabul etti!

Serenay Sarıkaya bile bu dünyadan olmadığını kabul etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda en dikkat çeken kadın oyuncuların başında Serenay Sarıkaya geliyor. Sinema ve dizilerden sonra müzikal projesiyle sahnelerde de yeteneğini sergileyen ünlü oyuncu, ayrıca sesinin güzelliği ile de O Ses Türkiye yılbaşı programında olay yaratmıştı.

Birçok albüm teklifi aldığı bilinen, dizilerin da aranılan isimlerinden olan Serenay Sarıkaya, sahnede sergilediği şov ile de izleyenler tarafından büyülü sözlerle ifade edilir oldu.

Sosyal medyada da oyuncu hakkında bu büyülü sözleri görebilirsiniz. Özellikle de “Bu dünyadan olamazsın” ifadesi artık Serenay Sarıkaya için bir klişe söz durumunda kullanılıyor.

Ünlü oyuncu da bu söze uyan bir paylaşım yaptı. “Coming from Mars” diyerek Mars’tan geldiğini belirtim “Bu dünyadan olamazsın” ritüeline gönderme yapan Sarıkaya, hayranları yine şaşırttı.

Ünlü oyuncunun bu paylaşımına yapılan en güzel yorum ise “Zaten bu dünyadan olamayacak kadar iyisin” şeklinde geldi. İşte ünlü oyuncunun mesajıyla birlikte paylaştığı o fotoğrafı:

Serenay Sarıkaya bile bu dünyadan olmadığını kabul etti! 7