Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya bir foto paylaştı, ayakkabılarına demediklerini bırakmadılar!

Serenay Sarıkaya bir foto paylaştı, ayakkabılarına demediklerini bırakmadılar!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya, instagram’da zaman zaman yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekiyor. Daha çok yüzü olduğu Mavi Jeans markasıyla ilgili paylaşımlar yapsa da zaman zaman takipçilerini mutlu eden fotoğraflar da paylaşmakta. Son olarak bir ödül töreni için videosunu çekmeye çalıştığı anlardaki bir fotoğrafını paylaştı oyuncu.

Elinde Social Media Awards Turkey ödülüyle birlikte telefonundan bir video çekmeye çalışıyordu. Karşısında oturan kişinin tam o anda çektiği bir görselini instagram sayfasından paylaşarak o anları takipçilerine göstermek istedi.

Video için hayli uğraştığını da yazdığı notla aktaran oyuncunun bir balkondaki koltukta oturmuş hali fotoğrafa yansıyordu. Serenay Sarıkaya’nın üzerinde bej renkli bir kıyafeti vardı ve ayağına da siyah topuklu ayakkabılar giymişti.

Rahat bir şekilde oturan ve ayaklarını da topladığı görülen oyuncunun ayakkabıları takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Farklı bir dizayna sahip olan ayakkabılara kimi takipçileri ilginç yorumlar yaptılar.

“Ayakkabı değil dalgıç paleti, terlik mi onlar, ayağındaki takunya mı, ayakkabıların çok kötü, ayakkabılar çok fena yalnız, gülüm çok güzelsin ama ayakkabılar iğrenç” şeklinde yorumlar yaptı takipçileri.

Kimi takipçileri ise telefonuna takılı olan boncuklu askıya dikkat çekti. Kimileri tespih sanıp çok beğendiğini söylerken, kimileri de çok güzel bulduğunu yorumunda yazdı.

Serenay Sarıkaya’yı aldığı ödül nedeniyle tebrik eden pek çok takipçisi de “Başarıların daim olsun, en iyilerini hakediyorsun, tebrikler” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

Bir takipçisi ise yazdığı nottaki dilbilgisi hatasına takılmış ve “Tabii ki diye yazılır” yorumunu yapmış.

İşte Serenay Sarıkaya’nın ayakkabılarıyla dikkat çektiği o paylaşımı:

Ödül için video çekerken ben!???? Tabiki bin defa çektim. Ödül töreni izlemek isteyenler için bu akşam 19:00’da #socialmediaawardsturkey YouTube hesabında… ????♥️

Serenay Sarıkaya bir foto paylaştı, ayakkabılarına demediklerini bırakmadılar! 8

Serenay Sarıkaya bir foto paylaştı, ayakkabılarına demediklerini bırakmadılar! 9