Ana sayfa Dizi Haberleri İlyas Çakırbeyli’yi oynadığım için kimse kusura bakmasın! Ozan Akbaba’dan şaşırtan mesaj!

İlyas Çakırbeyli’yi oynadığım için kimse kusura bakmasın! Ozan Akbaba’dan şaşırtan mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren Ozan Akbaba, geçmiş ile bugün kıyaslamasını sıklıkla yaptığını söyledi. Dizi TV programına konuşan oyuncu, dizinin senaryo grubunun da kendilerini ileriye taşıyacak hikayeler yazdığını belirterek, övgüde bulundu.

Salı akşamları atv ekranında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 168 bölüm geride kaldı.6. sezonu ile yoluna emin adımlarla devam eden atv dizisi, yeni dönemde hem hikaye noktasında hem de yeni oyuncular konusunda izleyicilerden yine büyük ilgi görüyor. Bir oyuncu olarak hep gelişmeyi hedeflediğini belirten Ozan Akbaba, dizinin buna yönelik katkısını şu sözlerle anlattı:

“Bizim bütün ekibin şanslı tarafı da bizim senaristlerimiz ve yapımcılarımız bizi, sürekli ileriye götürecek şeyler, yeni şeyler yazdığı için, bir oyuncu olarak konuşuyorum, keşfettiğim duygular falan tekrara düşmüyor hiçbir zaman. Hep farklı şeyler arıyorsun. Farklı değişimler yaşıyorsun. Bu sana çok iyi geliyor. Profesyonel bir oyuncu gözü ile bakarsak.”

İlyas karakterinin üzerine yapışmasını istemeyen Ozan Akbaba, “İlyas’ın olmadığı bir hayat düşünebiliyor musun?” şeklindeki soruyu yanıtladı. Oyuncu, “Tabii ki düşünebiliyorum. Hatta özlediğimi de söyleyemem çünkü, ben İlyas’ı icra etmem gereken yerde zaten onunla hep iç içeyim. Araya birazcık mesafe koymam lazım ki bazı zamanlarda, ona tekrar aynı heves ile sarılabileyim” diye konuştu.

İlyas Çakırbeyli'yi oynadığım için kimse kusura bakmasın! Ozan Akbaba'dan şaşırtan mesaj! 2

Bu şekilde yaparak doğru yolda olduğunun altını çizen Ozan Akbaba, İlyas karakterini kim oynarsa oynasın, oyuncuyu diken üstünde tutacak bir karakter olduğuna değindi. Karakterin sürekli değişim yaşadığının altını çizen oyuncu, şu sözleriyle de dikkat çekti:

“İlyas kim oynarsa oynasın muhakkak onu, sürekli diken üstünde tutacak bir karakter. Çünkü sürekli bir değişim yaşıyor ve sürekli oyuncuya muhakkak farklı rollere büründürmesine neden oluyor. O yüzden çok güzel bir karakter. Ben oynadığım için de çok şanslıyım. O yüzden kimse kusura bakmasın.”