Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy’un oğlu Cem’in videosuna ünlüler yorum yağdırıyor

Buğra Gülsoy’un oğlu Cem’in videosuna ünlüler yorum yağdırıyor

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de yayınlanan Kızım dizisinin ardından ekranlara dönem dizisiyle dönen Buğra Gülsoy, şu sıralar TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu’da başrolde oynuyor. Selçuklu hükümdarı Sultan Melikşah olarak ekranlara gelen oyuncu, Leyla Lydia Tuğutlu, Ekin Koç, Sevda Erginci gibi isimlerle kamera karşısına geçiyor. Buğra Gülsoy’un özel hayatında ise bir başka heyecanı var.

Oyuncu, 2018 yılında uzun süre aşk yaşadığı Nilüfer Gürbüz ile evlenmişti. Buğra Gülsoy’un 2019 yılının Nisan ayında oğlu Cem dünyaya geldi. Cem şu anda 18 aylık ve en sevimli zamanlarında. Sevimli oğlunun ilginç halleri oyuncunun da en büyük heyecanı şu sıralar.

Buğra Gülsoy, instagram sayfasından oğlu Cem’in televizyonda müzikli bir programı izlerkenki halini paylaştı. Minik Cem’in müzik karşısında ritm tuttuğu anlar dikkat çekti.

Ayağıyla müziğin belli yerlerinde yere vuran Cem’in bu sevimli hali, oyuncunun takipçilerinin olduğu kadar, ünlü arkadaşlarının da ilgisini çekti.

Cem’in bu videosunu izleyen Barış Arduç, Ezgi Mola, Gupse Özay gibi isimler beğeni yaparken, senarist Ece Yörenç, Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer, yönetmen Hilal Saral, Cansu Tosun, Belçim Bilgin, Mert Öner, Leyla Lydia Tuğutlu gibi ünlü isimlerden de pek çok yorum geldiği görülüyor.

İşte Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz çiftinin sevimli oğulları Cem…

☀️????????