Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya, Cahide Sonku’nun hayatını canlandıracağı iddiaları ile ilgili konuştu!

Serenay Sarıkaya, Cahide Sonku’nun hayatını canlandıracağı iddiaları ile ilgili konuştu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Güzel sanatlar eğitiminde Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumları arasında yer alan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ‘’En’’lerini belirledi.

Öğrencilerinin oyları ile belirlenen ‘’Yılın Mimar Sinanları’’ ödülleri, Yelda Kırçuval’ın sunumuyla, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

Sinema, tiyatro, müzik ve resim alanında ödüllerin dağıtıldığı gecede ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya da Alice Müzikali’ndeki performansıyla ödüle layık görüldü.

Serenay Sarıkaya, Cahide Sonku'nun hayatını canlandıracağı iddiaları ile ilgili konuştu! 8

Ödül töreninde krem rengi mini şort ve ceket takım giymeyi tercih eden Serenay Sarıkaya tören öncesi kombinini instagram hesabından hayranlarının beğenisine sundu. Paylaşımına. ‘Hazırım’ yazan Serenay Sarıkaya takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı.

Serenay Sarıkaya, Cahide Sonku'nun hayatını canlandıracağı iddiaları ile ilgili konuştu! 9

Törende basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan oyuncu, “Gençlerden aldığımız ödüller bizi çok heyecanlandırıyor. Alice Müzikali yeni bitti, hepimiz devam etme isteğindeyiz” açıklamasını yaptı.

Basın mensuplarının, ‘Alice Müzikali sezon finali yapmadı mı?’ sorusu karşısında ise oyuncu; ‘Evet ancak bilmediğiniz şeyler var biz devam etmek istiyoruz büyük ihtimalle edeceğiz” yanıtını verdi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Posta gazetesinde, Serenay Sarıkaya’ya Türk sinemasının ilk kadın yıldızı Cahide Sonku’yu canlandırması teklif edildiği yönünde bir haber yer almıştı. Oyuncu, bu konuyla ilgili sorulara ise ‘Öyle bir şey yok!’ yanıtını vermekle yetindi.

Zaten yoğun çalıştığını belirten Serenay Sarıkaya,  Şahmaran dizisinin ikinci sezonu için Haziran ayının sonunda sete gireceğini söyleyerek. “Dizinin ikinci sezonunun çekimleri de ilki gibi Adana’da yapılacak, yaz boyunca çalışacağım” şeklinde konuştu.