Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Buse Narcı, Öykü Karayel’in ikiz kardeşiyle yeni bir işe adım attı!

Buse Narcı, Öykü Karayel’in ikiz kardeşiyle yeni bir işe adım attı!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Buse Narcı, kendi markasını yaratma konusunda önemli bir adım gerçekleştirdi. 1993 yılında Muğla’da dünyaya gelen ve 2013 yılından bu yana oyunculuk yapan Buse Narcı, çeşitli dizilerde ve sinema filmlerinde dikkatleri çekti.

Son dönemde proje konusunda sessiz olan oyuncu, ticarete atılarak kariyeri için önemli bir adım attı. Oyuncu Buse Narcı “Gorgeous By Buse Narcı” adında bir moda markası kurduğunu duyurdu.

Narcı, oyuncu Öykü Karayel’in ikizi moda tasarımcısı Ezgi Karayel ile dört mevsime özel kreasyon hazırları yapıyor. Genç oyuncu önümüzdeki günlerde büyük bir lansman hazırlığı içerisinde olacaklarını söyledi. Güzel oyuncu, Gorgeous’un ise çok sevdiği atının ismi olduğunu belirtti.

Buse Narcı, Öykü Karayel'in ikiz kardeşiyle yeni bir işe adım attı! 7

Son dönemde Birce Akalay da kendi mücevher tasarımlarını markalaştırmış ve bu konuda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Merve Boluğur da kendi kozmetik markasını yaratması ile biliniyor. Benzer bir kozmetik markası yaratma adımını Can Yaman’da da görmüştük.

Son yıllarda ünlü isimlerin kendi markalarını yaratma adımları, oyuncuların ticarete olan ilgisini de artırıyor.

Buse Narcı, en son 2017 yılında Türk Malı dizisinde rol almış, 2020 yılında ise Şaşkınbakkal 216 isimli sinema filminde oynamıştı.