Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in yeni dizisi Ölmeden Önce, iddialı bir kadroyla ekranlara gelecek!

TRT1’in yeni dizisi Ölmeden Önce, iddialı bir kadroyla ekranlara gelecek!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1, sezona Gönüldağı, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, Alparslan Büyük Selçuklu, Masumlar Apartmanı, Teşkilat gibi iddialı dizilerle başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda bu dizilere Kasaba Doktoru ile Kara Tahta’da eklendi.

Masumlar Apartmanı geçtiğimiz günlerde sezon finali yapsa da TRT1, pek çok dizisiyle yeni sezonda yoluna devam edecek. Ayrıca TRT yeni sezonda dijital platformunu da parlatmak için önemli projelerin peşinde olduğu biliniyor.

Faruk Turgut’un patronu olduğu Gold Film FOX için yeni sezon için “Devlerin Aşkı” adlı projeyi çektikten sonra sonbaharda yayın hayatına başlayacak olan TRT dijital için iddialı bir dizi daha çekmeyi planlıyor. Adının “Ölmeden Önce” olduğu öğrenilen dizi için 20 Haziran’da sete çıkması planlanıyor.

TRT1’in yeni dizisi Ölmeden Önce, iddialı bir kadroyla ekranlara gelecek! 7

Dizinin yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Ahmet Sönmez üstleniyor. Dizide öleceklerini bilen 8 kişinin etkileyici hikayesi dikkat çekici bir şekilde anlatılacak.

Ölmeden Önce dizisi için Faruk Turgut, son dönemin en iddialı kadrosuna imza attı ve Uğur Yücel, Necip Memili, Erkan Petekkaya, Ahmet Mümtaz Taylan ile Nazan Kesal’ı bu projede oynamaya ikna etti. 8 bölümlük dizi 45’er dakikadan oluşan bölümler halinde çekilecek. Dizinin dijital kanal harici televizyonda yer alıp almayacağı ise bilinmiyor.