Ana sayfa Kadın Haberleri Serenay Sarıkaya daha çekimler başlamadan kendini Bergen’e benzetti!

Serenay Sarıkaya daha çekimler başlamadan kendini Bergen’e benzetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Bergen filminin hazırlıklarını sürdürüyor. Şan dersleri alan ve bazı ön çalışmalar yapan oyuncu, ilerleyen dönemde Bergen’in hayatını bizzat yakınlarından dinleyip yaşadığı yerlerde de bulunmayı planlıyor.

Ancak bu çalışmalar öncesinde daha çekimler bile başlamadan ünlü oyuncunun çoktan Bergen gibi olmak için kendini motive ettiği ortaya çıktı. Aracında olsun, gittiği yerlerde olsun sürekli Bergen şarkıları dinleyen Sarıkaya, bu şarkılara da eşlik ederek onun tarzına yaklaşmaya çaba harcıyor.

Akşam gazetesinden Barış Kocaoğlu, konuyu bugünkü köşesinde değerlendirdi ve şu bilgileri okuyucuları ile paylaştı:

“Serenay yakın çevresine şimdiden bıkkınlık getirmiş.

Neden mi?

Çünkü gittiği her yerde hemen bir Bergen şarkısını çaldırıyormuş.

Hatta arabasında camı açıp son seste bağıra bağıra şarkılara eşlik ediyormuş.

Ee müzik açık olunca yoldan geçenlerde ‘ses nereden geliyor’ deyip bakıyormuş.

Karşılarında erkek sürücü bekleyenler Serenay’ı görünce şaşırıp kalıyormuş.

Bu kadar bir çalışmaya Serenay’dan artık iyi bir Bergen şarkıları gelir diye düşünüyorum.”

SERENAY’IN AÇIKLAMALARI

Serenay Sarıkaya daha çekimler başlamadan kendini Bergen'e benzetti! 7

Ünlü oyuncu katıldığı bir etkinlikte konuyla ilgili sorulara da detaylı yanıtlar vermişti. Sarıkaya, “Filmi çok çok heyecanla bekliyorum. Müzikal çok çok iyi gidiyor.Yazın çok yoğun bir şekilde çalışacağım. Filme Mayıs sonu gibi, belki Haziran gibi başlamayı düşünüyoruz. Şimdi hazırlıklarımız devam ediyor, tam gaz. İşte senaryo çalışmaları vs. her şey yolunda” dedi.

Bergen’in yaşadığı yeri ziyaret edeceğini ve ailesi ile de görüşeceğini anlatan Sarıkaya, şu bilgileri verdi: “Hem yaşadığı yeri ziyaret edip hem ailesi ile görüşme fırsatım olacak. Henüz çok başındayız her şeyin. Tabii bir ön çalışma yapıyoruz. Şan derslerine başladım, birkaç ay oldu. Bir oyuncu koçu ile çalışıyoruz. Stüdyoya henüz girmedim, girene kadar ki aşamayı yapıyoruz.”

Hikayenin çok ağır olduğunun altını çizen Serenay Sarıkaya, oynaması zor bir proje olduğunu ve kıymetli sözler söyleyeceklerini anlattı.

Ünlü oyuncu, “Çok ağır bir hikaye, çok zor bir hikaye. Bir kadın olarak benim için oynaması da çok çok zor. Ama bu vesile ile söyleyebileceğimiz çok kıymetli şeyler olduğunu düşünüyorum. Benim için de bu yüzden bu projenin içinde olacak olmak çok önemli. Hakkını vermeyi hepimiz, işin içerisinde olan herkes çok istiyor. Umarım layı ki ile yerine getirebiliriz” diyerek düşüncelerini dile getirdi.