Ana sayfa Dizi Haberleri Hizmetçiler dizisi Ufak Tefek Cinayetler kadar şanslı değil!

Hizmetçiler dizisi Ufak Tefek Cinayetler kadar şanslı değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan Hizmetçiler, 14 Mart Cumartesi yani bugün ikinci bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünün nasıl reytingler elde edeceği büyük önem taşıyor.

Dizi ne iyi ne de kötü denilebilecek bir başlangıç yapmıştı.İkinci bölümde şayet reyting yükseltir ise bu çok olumlu bir duruma işaret edecek.Ufak Tefek Cinayetler dizisine benzetilen Hizmetçiler’de önemli bir sorun var. Bu sorun dizinin Ufak Tefek Cinayetler kadar bile sürmesini zorlaştıracak gibi görünüyor.

Akşam gazetesi yazarlarından Barış Kocaoğlu, diziyle ilgili bir değerlendirme yazısı paylaştı. Hizmetçiler’in izleyicileri yorduğunu belirten Kocaoğlu, durumun pek de parlak olmadığı düşüncesinde.

Kocaoğlu, Hizmetçiler dizisini çok karışık olarak buluyor.Diziden kimin kim olduğunun belli olmadığını, karakterlerin hikayenin neresinde olduğunun kestirilemediğini ve bulmaca gibi bir durumun ortaya çıktığını vurguluyor.

Bulmaca durumunun izleyicileri yorduğundan bahseden Kocaoğlu, “Açıkçası ben de kafa yormak istemedim ve başka kanalı açtım. Biraz bana ‘Ufak Tefek Cinayetler’i anımsattı. Zenginlerin yaşadığı bir site…Kıskançlık, aldatma, dedikodu, entrika…Ufak Tefek Cinayetler şansı yaver gidip iki sezon sürmüştü. Hizmetçiler’de bu şans olur mu? Pek sanmam” şeklindeki yorumunu da paylaştı.