Ana sayfa TV Programları Serenay Sarıkaya Fox TV’ye geliyor! Yepyeni bir programın ilk konuğu olacak…

Serenay Sarıkaya Fox TV’ye geliyor! Yepyeni bir programın ilk konuğu olacak…

tarafından zk zk

Uzun zamandır Serenay Sarıkaya’nın ekranlara dönmesini ve bir tv dizisinde rol almasını istiyor hayranları. Ancak oyuncu, setlere bir süre ara vermiş ve ardından Alice Müzikali ile sahneye çıkmayı tercih etmişti. Ayrıca Netflix için çekilen Şahmaran isimli bir dizide de oynadı ancak dizi henüz yayınlanmadı.

Sarıkaya hayranları, oyuncuyu bir süre daha bekleyecekler gibi görünüyor. Zira şimdilik ekrana geleceği bir diziyle ilgili duyumlar yok. En son 2013-2014 yılları arasında yayınlanan Medcezir dizisiyle ekrandaydı. Ardından dijital platform Puhutv için çekilen Fi’de oynamıştı.

Fakat yine de Serenay Sarıkaya hayranlarını mutlu edecek bir gelişme var. Dizi ile olmasa da bir programın konuğu olarak Fox TV’ye geliyor oyuncu. Uzun süredir Zorlu PSM Youtube kanalı için çekilen ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ programını sunan meslektaşı İbrahim Selim’in programına katılacak.

Oyuncu İbrahim Selim, Fox TV’de bir talk show programına başlıyor. Youtube kanalından sonra bu kez de ekranda aynı isimle programını devam ettirecek.

Başarılı sunucu ve oyuncu İbrahim Selim’in renkli sunumu, ünlü konukları ve dinamik seyircisiyle ekrana gelecek programda her hafta sürpriz bir konuk ağırlanacak. İlk konuk da Serenay Sarıkaya.

Serenay Sarıkaya Fox TV'ye geliyor! Yepyeni bir programın ilk konuğu olacak... 7

İzleyiciler; müzikten stand-up’a, eğlenceli oyunlardan güncel konular üzerine edilen sohbetlere, dopdolu bir içerikle ekrana gelecek olan programla eğlenceye doyacaklar.

İlk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan programın konuğu sevilen oyuncu Serenay Sarıkaya olacak. Bilindiği üzere Serenay Sarıkaya ile İbrahim Selim, Alice Müzikali’nde birlikte yer aldı.

Yapımını ID Pro’nun üstlendiği, yapımcılığını Ayşe Barım ve İbrahim Selim’in yaptığı yüksek tempolu ve sıra dışı program “İbrahim Selim ile Bu Gece”, çok yakında FOX’ta.