Ana sayfa Sosyal Medya Senden Daha Güzel dizisini izleyenlere yabancı ülkelerden ilginç mesaj!

Senden Daha Güzel dizisini izleyenlere yabancı ülkelerden ilginç mesaj!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cemre Baysel ve Burak Çelik’in başrolünde oynadıkları Fox TV’nin yeni romantik komedi dizisi, bu hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi 7 Haziran Salı akşamı yayınlanan dizi, izleyicinin beğenisini kazanırken, Baysel ve Çelik de partner olarak birbirlerine çok yakıştırıldı.

Her yaz onlarca dizinin yer aldığı kanallarda adeta bir cümbüş yaşanıyor. Renkli diziler, eğlenceli konularıyla ekranı sarıyor. Kimi yazlık diziler dram ağırlıklı hikayelerden oluşsa da genel olarak sezonda yorulan izleyici için kahkahası bol, aşk dolu sahneler ve eğlenceli olayların yaşandığı hikayeler tercih ediliyor.

Senden Daha Güzel dizisi de bunlardan birisi. Türk televizyonlarında yayınlanan diziler, çok uzun yıllardır yurt dışında özel bir ilgi görmekte. Dünyanın pek çok ülkesindeki televizyon kanallarına satılan dizilerimiz, ciddi bir pazar oluşturuyor.

Senden Daha Güzel dizisini izleyenlere yabancı ülkelerden ilginç mesaj! 8

Bu nedenle ekrana gelen her dizinin bir yurt dışı ayağı oluşuyor ve daha Türk televizyonlarında yayınlanmaya başlaması ile birlikte sosyal medyadan ilgiyle takip ediliyorlar yurt dışında da. Fakat her yıl onlarca dizinin yer aldığı ekranda Türkiye’deki izleyiciler o kadar çok dizi bombardımanına uğruyor ki pek çoğu reytinglere yenik düşüyor, farkedilmiyor ya da bir şekilde ilgi çekmeyen dizilerin ekran ömrü kısa sürüyor.

Fakat diziyi yurt dışında farkeden ve izlemek isteyenler bu duruma hayli üzülüyor! Sosyal medyada Türkiye’de ilgili görmeyen dizilere ve o dizilerin oyuncularına o kadar çok mesaj geliyor ki herkesi şaşırtan bir ilgi yaşanıyor.

Senden Daha Güzel dizisini izleyenlere yabancı ülkelerden ilginç mesaj! 9

Senden Daha Güzel dizisinin ilk bölümünün yayınlanması ile birlikte başka ülkelerde diziyi farkeden izleyicilerin dizinin erken bitmemesi için sosyal medyadan gönderdikleri mesajlar büyük dikkat çekti!

İlk bölümü ortalamanın altında reytingler alan Senden Daha Güzel’i farkeden ve Türk romantik komedi yapımlarını beğenen yurt dışı izleyicileri, dizi final yapmasın, ekranda izlenmeye devam etsin diye Türk izleyenlere mesajlar gönderiyorlar!

Yabancı dizi hayranlarının, yerli dizi izleyicilerinden daha çok romantik komedi hikayelerine sahip çıktığı görülüyor. Türkiye’de onlarca romantik komedinin ekrana gelmesiyle artık doymuş bir izleyici kitlesi var. Ancak yabancı dizi hayranlarının durumu farklı. Dolayısıyla daha çok heyecan yaşıyorlar Türk televizyonlarında bir romantik komedi dizisinin yayınlanması ile. Yakın zamanda dizinin tutması ile ülkelerindeki kanalların da bu dizileri alacağını bilecekleri için, Türkiye’deki dizi izleyenlere sosyal medyadan “Lütfen televizyonda izleyin” mesajlarını gönderiyorlar ki dizi çok izlensin ve final yapmasın!

Romantik komedi dizilerimizi takip etmek için hayli çaba harcayan yabancı dizi hayranları, özellikle Türk televizyon dizilerine yönelik olarak reytinglerde yaşanan erken finallerden çok rahatsız oluyorlar. Türkiye’de bu duruma alışılmış olsa da onlar için daha üzücü bir durum. Bu nedenle de zaman zaman Türk izleyicilere televizyon başında takip etmeleri yönünde mesajlar yollamaktalar.

Senden Daha Güzel dizisini de beğenen yabancı izleyicilerin yeni bu yönde isteklerini sosyal medya ortamında görebilirsiniz.

Dizinin ikinci bölümünü ise 14 Haziran Salı akşamı yayınlanacak. İşte 2. bölüm fragmanı: