Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya için Kıvanç Tatlıtuğ ile partner olduğu Aile dizisi artık daha önemli hale geldi!

Serenay Sarıkaya için Kıvanç Tatlıtuğ ile partner olduğu Aile dizisi artık daha önemli hale geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Şahmaran isimli mistik dizinin beklentileri pek de karşılayamaması sonrasında Serenay Sarıkaya hayranları dikkatlerini Aile dizisine yöneltti. Kıvanç Tatlıtuğ ile partner olan Sarıkaya, 2015 yılındaki Medcezir dizisinden bu yana televizyon projelerine kendisini kapatmıştı.

Birçok teklif almasına rağmen televizyon dizilerinin yoğun set ortamına girmek istemeyen, reyting yarışındaki acımasız ortamın da uzağında kalmayı tercih eden Serenay Sarıkaya, 8 yıl sonra yeniden bir televizyon projesinde yer alarak hayranlarının arzusunu gerçekleştirdi.

Kıvanç Tatlıuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin yeni dizinin setinde ilk görüntülerinin yayınlanması da büyük bir beklenti yarattı. Ancak tam da bu süreçte Netflix’te izleyicilerle buluşan Şahmaran dizisinin beklentileri karşılayamaması ve Serenay Sarıkaya’ya da çeşitli tepkilerin gösterilmesi dikkat çekti.

Serenay Sarıkaya için Kıvanç Tatlıtuğ ile partner olduğu Aile dizisi artık daha önemli hale geldi! 8

Oyuncunun hayranları, Şahmaran dizisinde aradığını bulamazken, Serenay Sarıkaya’nın yine de hem güzelliği hem de oyunculuk yetenekleri ile bu kadar çok konuşulması bile bir başarıdır.

Şimdi de Sarıkaya hayranları, çok iddialı bir oyuncu kadrosu bulunan Aile dizisindeki Devin karakterini çok merak ediyor.

Sorunlu bir aile olan Aslan ailesinin psikoloğu olarak Devin karakteri izleyicilere ne kadar inandırıcı gelecek bu da merak ediliyor. Zira rol için ilk önce Özge Özpirinçci ile anlaşma yapılmıştı ve bu role gayet iyi uyum sağlaması bekleniyordu.

Ancak son anda bir değişiklik ile Özpirinçci ile yollar ayrıldı ve Sarıkaya ile anlaşma sağlandı.

Serenay Sarıkaya için Kıvanç Tatlıtuğ ile partner olduğu Aile dizisi artık daha önemli hale geldi! 9

Yüsra Geyik’in kız kardeş Yağmur, İpek Tenolcay’ın anne ve Ozan Gözel’in baba rollerinde Devin karakterinin çevresindeki isimler olacağını belirtelim.

Rolü için titiz bir çalışma yürüten Serenay Sarıkaya’nın psikolog karakterindeki inandırıcılığı ve izleyicileri tatmin edip edemeyeceği de merak edilen konuların başında geliyor.

Şahmaran dizisinde beklediğini bulamayan Serenay Sarıkaya hayranları, gözlerini Aile isimli Show TV’nin yeni dizisine çevirmiş durumda.