Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi 84. yeni bölümde Yasemin’in Taner’den bir isteği var!

Gönül Dağı dizisi 84. yeni bölümde Yasemin’in Taner’den bir isteği var!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayan Gönül Dağı, her Cumartesi TRT 1 ekranlarında ilgi odağı olmaya devam ediyor. Dizinin 84. Bölümü, 28 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

Gönül Dağı’nın 84. Bölümünün özeti ise şöyle: “Halime, ameliyat sonrası evine döner. Yasemin’in Taner’den bir isteği olur. Taner bu istek karşısında ne yapacaktır?

Sefer, Erkan’da olan bir takım değişiklikleri fark eder. Erkan ile aralarında olanları Zahide’ye belli etmemeye çalışırken yardımına Selma Öğretmen koşar. Selma, Erkan için yapılacak bir şeyler olduğunu düşünerek Taner’in yanına gider. Fazıl’ın kayıp olduğu haberini öğrenen Selma, Taner ile birlikte aramaya çıkar. İkili Fazıl’ı bulabilecek midir?

Psikoloğa gitmeye devam eden Muammer, doktorun kendisiyle ilgili teşhislerini duyunca şaşırır. Muammer, oğluyla olan sorunlarının aslında başka bir sebepten kaynaklandığını öğrenmiştir. Muammer ne yapacaktır ?

Ramazan kartvizit işlerine devam ederken, Gedelli ile ilgili bir işin artık yapılamayacağını öğrenir.

İşi devralmaya karar veren Ramazan’ın yeni macerası ne olacaktır?”

Gönül Dağı’nın 84. Bölümü, 28 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de yayınlanacak.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisinin çok geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Kadrodaki diğer isimler şöyle: Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin, Sevilay Gültekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş, Sercan İnceer, Mücahit Koçak, Cengiz Sezgin, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Merve Yıldız, Özlem Mert Köseoğlu, Kadir Bertan, Mustafa Şahin.”