Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya kariyerinin zirvesinde, yepyeni bir sürpriz yapacak!

Serenay Sarıkaya kariyerinin zirvesinde, yepyeni bir sürpriz yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Aile isimli Show TV dizisindeki başarılı performansı ile göz dolduruyor. Canlandırdığı psikolog Devin karakteri ile uzun zaman sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapan oyuncu, hayranlarından büyük destek görüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan oyuncu, sanki kamera karşısında değil de günlük yaşamında yaşıyormuş gibi bir hava veriyor. İki başrol oyuncusunun da bu samimi ve doğal halleri ile kamera karşısında izleyicilere verdikleri seyir zevki ayrı bir güzellik sergiliyor.

Medcezir isimli diziden tam 8 yıl sonra yeniden televizyon ekranlarına dönüş yapan Serenay Sarıkaya’nın hayranları da gelişmelerden memnun. Oyuncu, şimdilerde kariyerinin zirvesinde bulunuyor ve sosyal medyada olsun, basında olsun hakkında çok fazla haber çıkıyor.

Gazetecilerle sokakta karşılaşan oyuncu, Aile dizisinde her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Sarıkaya, ”
Çok şükür, çok güzel gidiyor. Mutluyuz, keyfimiz yerinde” diyerek sette her şeyin yolunda olduğu bilgisini verdi.

Serenay Sarıkaya kariyerinin zirvesinde, yepyeni bir sürpriz yapacak! 7

Ancak oyuncu böyle yoğun bir dönemde etkileyici bir televizyon dizisi çekmesine rağmen, başka işler için de koşturuyor. Bu konuda da sürpriz bir hazırlık içinde olduğu anlaşılan Serenay Sarıkaya, “Başka işler var, bir sürpriz var ama şimdi söyleyemem” diyerek hayranlarını bir kez daha heyecanlandırdı.

Ünlü oyuncunun nasıl bir sürpriz yapacağı hayranları tarafından çok merak ediliyor. Yakın zamanda detaylar ortaya çıkacaktır.

Serenay Sarıkaya’nın en son Netflix’te yayınlanan Şahmaran dizisi kimilerince beğenildi ama kimi izleyiciler de çok eleştirdi. Şimdilerde Aile dizisindeki oyunculuk performansı ile olumsuz eleştiriler de gündemden kalktı.

Serenay Sarıkaya, birçok ünlü ismin de takip ettiği Aile dizisinde ortaya koyduğu emek ve performans ile bu ünlüler tarafından da takdir ediliyor. Zaman zaman bu konuda röportajlar basında yer alıyor ve bu durum Sarıkaya’nın başarısının olumlu bir yansıması olarak dikkatlerden kaçmıyor.