Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya rolü gömlek gibi üzerine giydi, Aile dizisinde güç zehirlenmesi Devin’i canavara dönüştürdü!

Serenay Sarıkaya rolü gömlek gibi üzerine giydi, Aile dizisinde güç zehirlenmesi Devin’i canavara dönüştürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan Aile dizisinde ilk 9 bölüm çok başarılı bir şekilde geçti. Dizinin hikayesinde çok önemli mesajlar da verilmeye devam ediyor. Güç zehirlenmesinin ne demek olduğunu, sıradan bir karakter üzerinden ortaya koyan bir yapım olduğunu da söylemek lazım.

Bir psikolog olan, hayatı boyunca asla bir arada bulunmayı düşünemeyeceği insanlar ile bir aileden daha çok suç ortaklığı yapan Devin karakterinin dönüşümü çok etkileyici. Serenay Sarıkaya’nın rolü çok iyi taşıması, role adeta sarıldığını gösteren bir oyunculuk sergilemesi de Aile dizisini öne çıkartan detayların başında geliyor. Çünkü, güç zehirlenmesinin ne demek olduğunu en iyi Devin karakteri ortaya koyuyor.

Serenay Sarıkaya rolü gömlek gibi üzerine giydi, Aile dizisinde güç zehirlenmesi Devin'i canavara dönüştürdü! 8

Bir insana zarar vermeyi düşünemeyen bir hayatı yaşarken Devin, bambaşka birisine dönüştü. Sevdiği adamın mafya olmasını kabullenen, aşkının peşinden giden ve Soykan ailesinin suçlarına ortak olmayı bile onaylayan Devin’in dönüşümü ibretlik bir hikaye.

Devin, konu kendi ailesine gelince başkalarının zarar görmesine aldırış etmeyen, sonra da yaptıklarının cezasını çekmek yerine, bunu başka insanların üzerine suç olarak atarak sıyrılma tavrıyla güç zehirlenmesinin bir örneğini sergiliyor.

Serenay Sarıkaya, karakterin ruhunu ve hissiyatını ekrana gayet ustalıkla yansıtıyor ve hikayeyi sürükleyen asıl unsurlardan birisi olmayı hak ediyor.

Serenay Sarıkaya’nın Devin karakterinde ortaya koyduğu performansı izleyicilerin “güç zehirlenmesi” kavramının sıradan bir insanı bile ne hale getirebileceğini anlaması için iyi bir örnek.

Serenay Sarıkaya rolü gömlek gibi üzerine giydi, Aile dizisinde güç zehirlenmesi Devin'i canavara dönüştürdü! 9

Aile dizisinde şimdiye kadar izledikleriniz fragmandı, asıl olaylar yeni başlıyor! Çünkü hikayeye İlyas Koruzade karakteri geldi.  Yani Devin’in kardeşi Yağmur’a daha fazla zarar vermemesi için ölmesini kabullendiği Serhat, mafya babası İlyas’ın oğluydu. Serhat’ı Soykan ailesi öldürdü ve şimdi de İlyas olayları çözmeye, oğlunun katillerinden hesap sormaya geliyor. Musa Uzunlar da role ne çok yakıştı.

İşte tam da bu noktada Devin, ailesini korumak için her şeyi yapabilecek birisine dönüşüyor. Aynı eleştirdiği Aslan’ın annesi Hülya gibi. Nur Sürer’i de takdir etmek lazım. Önce Camdaki Kız dizisinde Feride, şimdi de Aile dizisinde Hülya karakterleri ile muazzam bir oyunculukla herkesin kalbine adını yazdırıyor.