Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya, Şahmaran dizisini bekleyenlere yayın için tarih verdi!

Serenay Sarıkaya, Şahmaran dizisini bekleyenlere yayın için tarih verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Elle Awards 2022 ödül töreninde güzelliği ve zarafeti ile dikkatleri üzerine çekti. Yakında Şahmaran dizisinin ikinci sezonu için sete çıkacak olan oyuncu, ayrıca Alice Müzikali ile de son dönemde çok konuşulan bir isim oldu.

Gecede ödül de alan ve bunun mutluluğunu yaşayan Serenay Sarıkaya’nın yılanlı mücevherleri de bir hayli dikkat çekiciydi… Şahmaran dizisinde de bir yılan karakterini canlandıran oyuncu, imalı gelen soru üzerine, “Yılanlar daha etrafımı sarmadı, daha yeni başlıyoruz. Benim için yılanın önemli olduğu bir döneme giriyoruz. Hakikaten o yüzden ilginç bir tesadüf oldu” açıklamasını yaptı.

Serenay Sarıkaya, Şahmaran dizisinin ikinci sezon hazırlıkları ile ilgili de bilgi verdi. Burak Deniz ile başrolünde yer aldığı dizinin ilk sezonu geçen yıl tamamlayan Serenay Sarıkaya, Haziran ayının üçüncü haftasında da ikinci sezon için sete çıkacaklarını belirtti.

Yaz aylarında Adana’da yapılacak çekimler, oyuncuları ve tüm set ekibini fazlasıyla zorlayacak. Adana sıcağından bahseden ve hava koşullarının çok sert olacağının farkında olan Seranay Sarıkaya, dizinin Ekim veya Kasım aylarında yayınlanacağını da belirterek şunları anlattı:

“Adana sıcağını düşünemiyorum şu anda. Bir anda terleme geldi. İkinci sezon için tekrar çekimlere başlayacağız. Ben unuttum, ne çektiğimi unuttum, ne yaptığımı unuttum. İşin gerçeği şu ki, hakikaten konuşmak için çok erken. Ne zaman çıkacağına dair net bir bilgi yok. Yıl sonuna yetişeceğinden bahsediyorlar. Umarım Ekim, Kasım gibi… Erkenden konuşmak işin gazını kaçırmasın diye hepimiz biraz sakin davranıyoruz.”

Şahmaran dizisinde çok güzel bir ekip oluşturduklarını anlatan oyuncu, keyifli bir zaman geçirdiklerini, çok özel bir iş yaptıklarını vurguladı.

Alice Müzikali’ne pandemi arası verildikten sonra ekip Şubat ayında yeniden bir araya gelerek gösterilere başlamıştı. Bu sürecin çok güzel geçtiğini anlatan oyuncu, Alice Müzikali’nin bitmesinin söz konusu olduğunu ama projenin devam etmesi yönünde bir görüşte olduğunu vurguladı.

Oyuncu, “Alice’in sezonunu yeni bitirdik. Her şey yolunda. Alice çok güzel geçti, çok özlemiştik. Galiba kıyamayacağız. İstiyoruz hepimiz, devam edeceğiz gibi gözüküyor” ifadesini kullandı.