Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisiyle parlayan Ulvi Kahyaoğlu, eski rol arkadaşı ile Fox TV’nin iddialı dizisinde buluştu!

Benim Adım Melek dizisiyle parlayan Ulvi Kahyaoğlu, eski rol arkadaşı ile Fox TV’nin iddialı dizisinde buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan ve 2 sezon süren Benim Adım Melek dizisinde yer alan oyuncuların, birbiri ardında yeni projelerde önemli rollerde yer alması dikkatlerden kaçmıyor. 2019-2021 yılları arasında yayında olan ve çok da etkili bir dram hikayesini ortaya koyan Benim Adım Melek’te en dikkat çeken genç yeteneklerden birisi de Ulvi Kahyaoğlu oldu.

Dizide Kerem karakterini canlandıran ve ilk dizi projesi olmasına rağmen de çok etkili bir çıkış yapan Ulvi Kahyaoğu, hem sinema hem de dizi sektöründe yeni işler yapmayı sürdürüyor. Genç oyuncu, bu sezon başında Elbet Bir Gün isimli Fox TV dizisinde Serdar karakteri ile yer aldı. Ancak projenin düşük reytingler nedeniyle 6 bölüm sürmesi büyük şanssızlık oldu.

Ulvi Kahyaoğlu ise bu talihsiz vedanın ardından bir süre dinlendi ve kendisine gelen teklifleri değerlendirdi. Yaz dönemi için hazırlıkları tamamlanma aşamasına gelen Tozlu Yaka dizisine genç oyuncunun da katıldığı ortaya çıktı.

Nilsu Berfin Aktaş’ın kadın başrol olarak son dakikada karar değiştirerek bir başka diziye geçtiği Tozlu Yaka’da önemli bir oyuncu kadrosu buluştu. Semih Bağcı’nın yönetmenliğini yapacağı NTC Medya projesi olan Tozlu Yaka, bir gençlik dizisi.

Ulvi Kahyaoğlu da bu önemli dizide başrolde yer alacak ve yeni rolüyle de kariyer yükselişini sürdürecek.

Çağla Şimşek, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert, Kadim Yaşar, Can Bartu Aslan, Serra Pirinç, Nebil Sayın, Kaan Mirac Sezen ve Nur Yazar kadrosunda yer aldığı Tozlu Yaka, bu isimlerle bir hayli dikkat çekti.

Ulvi Kahyaoğlu, ayrıca Berim Adım Melek dizisinde birlikte rol aldığı Kadim Yaşar ile de yeni projede bir kez daha aynı seti paylaşacak.

Benim Adım Melek dizisiyle parlayan Ulvi Kahyaoğlu, eski rol arkadaşı ile Fox TV'nin iddialı dizisinde buluştu! 89