Ana sayfa Dizi Fragmanları Gizli Saklı dizisinin yayın tarihini duyanlar Gülümse Kaderine eleştirisi yaptı!

Gizli Saklı dizisinin yayın tarihini duyanlar Gülümse Kaderine eleştirisi yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminin dikkat çeken yeni dizilerinden birisi de Gizli Saklı isimli proje olacak. Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ikilisinin başrolünde yer alacağı dizi, iki sivil polisin eğlenceli hikayesini konu alıyor…

Fox TV ekranında 8 Haziran Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin hem hikayesi hem de başrol oyuncularının etkili uyumu ile öne çıkması bekleniyor. Dizinin çarşamba akşamları yayınlanacak olması ise Gülümse Kaderine dizisinin hayranlarından eleştirel yorumlar aldı.

Beş bölümde bitirilen Gülümse Kaderine dizisini çok seven geniş bir izleyici grubu oluştu ama reytingler ortalamanın altında gerçekleştiği için de Fox TV, dizi için final kararı verdi. Geçen hafta yayın hayatı biten Gülümse Kaderine dizisinin ardından Fox TV’ye yine büyük eleştiriler yapıldı.

Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler’in başrolde buluştuğu Gülümse Kaderine dizisinin yayın günü olan çarşamba günleri artık Gizli Saklı dizisini izleyeceksiniz. Birçok dizi hayranı hem hikayesini sevdi hem de başrol ikilisini de başarılı buldu.

Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı, sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa hem çok iyi bir seçim oldu hem de yaz döneminin favori dizi çiftlerinden birisi olacak gibi gözüküyor.