Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serenay Sarıkaya, şevhetli dansıyla olay oldu! Kıvırdı, direğe tırmandı, ipte cambazlık yaptı!

Serenay Sarıkaya, şevhetli dansıyla olay oldu! Kıvırdı, direğe tırmandı, ipte cambazlık yaptı!

tarafından ker_def

Head&Shoulders’ın #İzleveGör mesajını verdiği ve Serenay Sarıkaya ile çekilen yeni reklam filminin backstage görüntüleri yayınlandı. Görüntüler, Serenay Sarıkaya’nın büyük bir azim ve tutku ile öğrendiği ve beklenenin ötesine geçerek herkesi şaşırttığı aerial dans gösterisinin hikayesini anlattı.

Head&Shoulders’ın Türkiye’deki ilk kadın marka elçisi olan Serenay Sarıkaya ile #İzleveGör kampanyası için çektiği yeni reklam filminin backstage görüntüleri yayınlandı. Türkiye’nin en ünlü fotoğrafçılarından Nihat Odabaşı’nın objektifinden yansıyan backstage görüntüler, sadece Serenay Sarıkaya’nın beklenenin ötesine geçme hikayesini değil öncesindeki emeği ve tutkuyu da gözler önüne seriyor.

Tavandan sarkıtılan bir kurdele üzerinde sergileyeceği aerial dans performansı için günlerce süren uzun soluklu bir çalışma gerçekleştiren Sarıkaya’nın dans tutkusu ve azmi, Nihat Odabaşı’nın kendine has tarzıyla ekranlara yansıyor. Nihat Odabaşı, Head&Shoulders’ın argan yağlı yeni Supreme ürününün reklam filmi öncesindeki hazırlık sürecini anlatırken; Serenay Sarıkaya’nın dans derslerindeki antrenmanlarını, kendine olan güvenini ve yoğun çalışma temposuna yansıyan tutku ve keyif dolu anları hikayesine kattı.