Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya tatil pozlarıyla hayranlarını mest etti!..

Serenay Sarıkaya tatil pozlarıyla hayranlarını mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ekranlardan uzak olan, özel hayatı ve işletmeci Umut Evirgen ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, yazın son günlerini değerlendirmek için tatile çıktı.

Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlü oyuncu, keyifli anlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle de  paylaşıyor.

Güzel oyuncu, instagram hesabından yaptığı son paylaşımda deniz kenarında çekilen bikinili pozlarına yer verdi.  Ünlü oyuncunun paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

Serenay Sarıkaya tatil pozlarıyla hayranlarını mest etti!.. 8

Siyah üzerine beyaz yazılı bikinisini pembe bandanası, gümüş takıları ve güneş gözlüğüyle tamamlayan Sarıkaya’nın fotoğraflarına 9.3 milyon takipçisinin bulunduğu instagran hesabında binlerce beğeni ve yorum geldi.

Serenay Sarıkaya tatil pozlarıyla hayranlarını mest etti!.. 9

Ünlü isme hayranları; “Bebek”, “Allah’ım bu güzelik ne?”, “Harika görünüyosun”, “Özletmiştin kendini” gibi yorumlar yaptı

Oyuncu yakında Netflix’de yayınlanması planlanan  Şahmaran adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkacak. İlk sezonunun çekimleri geçtiğimiz yıl yapılan Şahmaran dizisinin setinden hemen hemen hiç bir görüntünün, bilginin çıkmaması, izleyiciyi daha da çok meraklandırmakta.

Netflix’te yayınlanacak olan dizinin fantastik bir hikayesi olduğu biliniyor. Başrollerde, Serenay Sarıkaya’ya Burak Deniz eşlik ediyor. İki ünlü isim de diziyle ilgili tüyo vermemek için büyük çaba sarfediyor. Şahmaran’ın ikinci sezon çekimleri de ilkinin çekimlerinin yapıldığı Adana’da geçtiğimiz haftalarda başladı.