Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisindeki büyük değişim Özge Yağız’ı bile şaşkına çevirdi!

Baba dizisindeki büyük değişim Özge Yağız’ı bile şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Baba dizisinin ilk sezonundaki hikayenin ikinci sezonda çok farklılaşacağına yönelik bazı bilgiler vardı. Özellikle de oyuncu kadrosunda büyük değişim bekleniyordu.

Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonuna yönelik olarak dikkat çeken bilgiler Özge Yağız’dan geldi. Daha önce Yemin dizisinde başarılı bir çıkış yapan Özge Yağız, Sol Yanım ile İçimizden Biri isimli dizilerle dikkatleri çekti.

Özge Yağız hayranları 2022 yılına damgasını vurması beklenen Baba dizisinde yer almasından da çok memnundu. Ancak dizinin beklendiği gibi büyük reytingler alamadığı bir ilk sezon geride kaldı. Şimdi ekip ikinci sezona hazırlanıyor. Yaz arasında dinlenen dizi ekibi yeniden bir araya gelecek ve ikinci sezon çekimleri yakında başlayacak.

Baba dizisindeki büyük değişim Özge Yağız'ı bile şaşkına çevirdi! 80

Özge Yağız ise dizide büyük değişim yaşanacağı konusunu doğrulayan ilk kişi oldu. Oyuncu kadrosundaki değişimler ile ilgili, “Çok fazla” ifadesini kullanan Özge Yağız, şunları anlattı:

“İnanın kimlerin katıldığını biz de bilmiyoruz. Levent Ülgen yayınlandı herkesin bildiği, onun haricinde yeni eklenen oyuncuları biz de bilmiyoruz. Çok giden oldu. Hikaye de bayağı değişti, sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Baba dizisinin ikinci sezonu öncesinde ilk ciddi bilgiyi veren isim olan Özge Yağız, izleyicileri de çok meraklandırdı. Diziye kimlerin katıldığı, hikayenin nasıl bir değişim geçirdiği merakla bekleniyor.

En son Kaçış dizisiyle dikkatleri çeken Levent Ülgen gibi usta bir ismin de projeye katılmış olması önemli bir ayrıntı olarak gözüküyor.

Yemin dizisinde önce partner olan sonra aşk yaşayan Özge Yağız ile Gökberk Demirci ikilisinin ayrıldıkları haberleri de geçtiğimiz aylarda basında yer almıştı. Ancak çift aralarındaki sorunları çözerek barıştı ve yeniden aşklarına devam kararı aldı.