Ana sayfa Dizi Haberleri 3 dizisiyle şov yapan Furkan Palalı, İspanya’da en popüler Türk oyunculardan birisi oldu!

3 dizisiyle şov yapan Furkan Palalı, İspanya’da en popüler Türk oyunculardan birisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezon süren Bir Zamanlar Çukurova dizisinde son 2 sezon boyunca başrolde yer alan isimlerden birisi de Furkan Palalı oldu. Fikret Fekeli karakterinde izlediğimiz oyuncu, Adana’da yapılan çekimlerde yer aldı ve çok da başarılı bir performans ortaya koydu.

Furkan Palalı, No 309 isimli romantik komedi dizisinde birlikte rol aldığı Demet Özdemir’in Oğuzhan Koç ile olan düğününe de katılan isimler arasında yer alarak, eski partnerine destek oldu.
Oyuncu, “Uzun süren bir partnerliğimiz oldu. Çok da kıymetli benim için, o yüzden de düğününde yanındayız” diyerek Demet Özdemir’e övgüde bulundu.

No 309 isimli romantik komedi dizisi yıllar içinde birçok farklı ülkede yayınlandı. Son dönemde ise İspanya’da da izleyicilerle buluşan dizi ile birlikte Furkan Palalı da bu ülkede konuşulan isimlerden birisi haline geldi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin de yurt dışında birçok ülkede yayınlanması genç oyuncu adına iyi bir bilinirlik fırsatı da getirdi. Oyuncunun başrolünde yer aldığı Benim Tatlı Yalanım isimli dizi de yine İspanya’da izleyici ile buluşmuştu.

3 dizisiyle şov yapan Furkan Palalı, İspanya'da en popüler Türk oyunculardan birisi oldu! 7

Son yıllarda 3 faklı dizisiyle İspanyol izleyicilerin karşısına çıkan Furkan Palalı hem romantik komedi hem de dram rolleriyle ülkede geniş bir hayran kitlesi edinmeyi başardı.

Furkan Palalı, 3 dizisinin de İspanya’da yayınlandığını hatırlatarak şöyle konuştu: “No 309 dizisi de öyle, son yaptığım Bir Zamanlar Çukurova da İspanya’da çok başarılı. Bir önceki dizim Benim Tatlı Yalanım da öyle. İspanya’da 3 dizi birden oynuyordu. Çok güzel bir şey, çok güzel dönüşler de var. İstanbul’a geldiler, Adana’ya geldiler. Çok sahipleniyorlar. O yüzden mutlu edici bir durum.”

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde önemli deneyimler yaşayan ve hikayenin de merkezinde yer alan Furkan Palalı, rolündeki başarısıyla da çok konuşuldu. Güzel bir iz bıraktıklarını anlatan oyuncu, bundan da çok memnun olduğunu dile getirdi.